Euro 2020 – Benzema i-a depasit recordul lui Zidane

euro-2020-franta

Franta a castigat cu emotii grupa F de la Euro 2020. A incheiat in fruntea grupei toate cele patru turnee finale jucate cu Didier Deschamps pe banca. 

Ponturi fotbal » Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

„Les Bleus” au fost singura echipa care a castigat grupa de fiecare data de la Cupa Mondiala din 2014 incoace, inclusiv. Asta dupa ce nu incheiase grupa pe primul loc la precedentele trei turnee finale.

Meciul cu Portugalia, 2-2, a fost primul din istoria Campionatului European cu trei penalty-uri transformate in timpul regulamentar de joc.

Franta are cota 1.55 la Betano pentru a invinge Elvetia, in optimi, la Bucuresti si a se califica in sferturile de finala ale Euro 2020.

Revenit la nationala dupa peste cinci ani si jumatate, Karim Benzema a reusit o „dubla” cu Portugalia. A marcat pentru Franta prima oara din 8 octombrie 2015 incoace. Distanta de 5 ani si 258 de zile e cea mai mare dintre goluri dupa actualul selectioner al „cocosilor”, Didier Deschamps – 7 ani intre al treilea si al patrulea gol pentru francezi.

Atacantul lui Real Madrid a devenit cel mai in varsta jucator care a marcat cel putin o data pentru Franta la un turneu final de Cupa Mondiala sau Euro, la 33 de ani si 186 de zile. Vechiul record ii apartinea lui Zinedine Zidane, care a reusit aceasta performanta la 31 de ani si 356 de zile, contra Angliei, la Euro 2004.

Cristiano Ronaldo a reusit si el o „dubla”, din penalty. A reusit cele mai multe goluri in grupa la un turneu final, patru, de la David Villa incoace (patru goluri marcate la Euro 2008).

Starul portughez a devenit si primul fotbalist european care inscrie 20 de goluri la turneele de finale de Cupa Mondiala sau Campionat European.

Cristiano Ronaldo a devenit principalul favorit sa devina golgeterul Euro 2020. Are cota 1.70, la Betano, pentru a fi cel mai bun marcator la Europeanul din acest an. Este urmat de Romelu Lukaku, care are o cota de 7.00, si francezul Karim Benzema – cota 12.00.

Ponturi fotbal » Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Castigator Euro 2020  – Pariaza la Betano!

Franta – cota 4.50
Italia – cota 6.50
Germania – cota 8.00
Anglia – cota 8.00


Ponturi fotbal » Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu