Euro 2020 – Depay si Dumfries, de neoprit pentru Olanda

euro-2020-olanda

Olanda si-a asigurat deja calificarea in optimile Euro 2020, dupa victoria cu 2-0 contra Austriei, meci in care a stabilit mai multe performante de referinta.

Ponturi fotbal » Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

„Portocala mecanica” a ajuns la o serie invincibila de noua meciuri la turneele finale de Cupa Mondiala sau Campionat European. Portugalia e ultima nationala european care a avut o serie mai lunga fara infrangere, de 12 partide.

Denzel Dumfries a devenit promul fotbalist olandez, de la Ruud van Nistelrooy incoace, care inscrie la primele doua meciuri la Euro pentru Olanda. A inscris golul victoriei contra Ucrainei si a punctat si pentru 2-0 impotriva Austriei.

Olanda e mare favorita si in ultimul meci din grupa de la Euro, cu Macedonia de Nord. Are cota 1.32 la Betano pentru a invinge la Amsterdam. Egalul e cotat la 5.00, iar victoria nord-macedonenilor la 10.50.

Memphis Depay, opt goluri cu Frank de Boer pe banca

Memphis Depay a inscris si el cu Austria si a ajuns la opt goluri pentru batavi din momentul in care Frank de Boer a devenit selectioner, in octombrie 2020. Doar belgianul Romelu Lukaku (1o reusite) a inscris mai mult pentru o echipa nationala in aceasta perioada.

Memphis Depay e al saselea favorit sa devina golgeterul Euro 2020. Are cota 15.00, la Betano, pentru a fi cel mai bun marcator la Europeanul din acest an. Principalul favorit e considerat de casele de pariuri Romelu Lukaku, cel care are o cota de 3.40.

Tot in ultimul joc al Olandei s-a mai consemnat o premiera. Maarten Stekelenburg (38 de ani si 268 de zile) si Ryan Gravenberch (19 ani si 32 de zile) s-au aflat in acelasi moment pe teren. Diferenta de 19 ani si 236 de zile este cea mai mare intre doi coechipieri la un meci de la Campionatul European.

Ponturi fotbal » Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Locul 2 in Grupa C EURO 2020  – Pariaza la Betano!

Ucraina – cota 1.30
Austria – cota 3.30


Ponturi fotbal » Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu