EURO 2020 | Devine din ce in ce mai clar ca barajul Islanda – Romania nu se va mai juca pe 26 martie: „Ma astept ca meciul sa fie amanat”

Panica provocata de pandemia Covid-19 are efecte de domino in fotbalul mondial. Dupa ce marile ligi din Europa au fost puse pe „hold”, e posibil ca si Campionatul European din 2020 sa fie amanat. Afla de AICI pe ce poti paria in weekend! 

La fe ca si in alte tari, in Islanda fotbalul a luat pauza, dupa ce s-a luat o decizie la nivel national. Nordicii au inregistrat cazuri de Covid-19 si isi iau toate masurile de precautie In aceste conditii, devine tot mai clar faptul ca barajul dintre Islanda si Romania are sanse tot mai mici de a se disputa. Meciul era programat initial joi, 26 martie 2020, de la 21:45. Pentru acest meci, exista un pericol real ca Mirel Radoi sa nu poata conta pe serviciile stranierilor din Franta si Italia, ceea ce ar reprezenta un mare handicap pentru „tricolori”.

Presedintele Federatiei Islandeze de Fotbal, Gudni Bergsson (fost fotbalist la Bolton, in Anglia), a declarat vineri: „Am convocat o adunare de urgenta si am hotarat suspendarea tuturor campionatelor si a antrenamentelor echipei nationale, urmand recomandarile Guvernului. Este clar ca meciul (n.r. cu Romania) are sanse mici sa se joace. UEFA va da o decizie definitiva marti, dar ma astept sa fie amanat. Sunt multe semnale in aceasta directie, dar vom afla cu siguranta marti daca se va juca sau nu”, a declarat Gudni Bergsson pentru publicatia islandeza Visir.

In acest moment, vineri, 13 martie 2020, oficialii Federatiei Islandeze de Fotbal au decis ca ”barajul” cu Romania, programat joi, 26 martie 2020, sa se desfasoare, dar fara spectatori. Vom reveni cu noi informatii, dupa ce institutiile abilitate vor lua o decizie finala.

Deschide ACUM cont la Fortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON! 

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu