Euro 2020 – Dezamagirea lui Roberto Mancini inaintea semifinalei cu Spania

euro-2020-italia

Selectionerul Italiei, Roberto Mancini, e dezamagit ca fanii din Italia si Spania nu vor fi in tribune la semifinala de la Euro 2020 dintre cele doua nationale, programata marti, pe Wembley.

Ponturi fotbal » Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

„Nu cred ca este corect ca pe stadion sa nu fie fani italieni si spanioli. De fapt, mi se pare foarte nedrept. Acestea fiind spuse, mai bine plin cu suporteri neutri decat gol”, a declarat Mancini.

Fanilor italieni, spanioli şi danezi le va fi aproape imposibil sa fie in tribune la semifinalele de la Londra. Restrictiile anti-Covid 19 din Insula impun o carantina intre cinci si zece zile la sosire, astfel ca suporterii ar fi trebuit sa vina la Londra cu minimum zece zile inaintea partidei, cand nu se stia daca respectivele nationale vor prinde „careul de asi”.

Italia este usor favorita sa invinga Spania in semifinala de la Euro 2020. Are cota 2.56 la victorie, la Betano. Egalul e cotat la 3.30, iar succesul ibericilor la 3.26 la aceeasi casa de pariuri.

Spinazzola, absent in semifinala dintre Italia si Spania

Italia nu va conta pe fundasul stanga Leonardo Spinazzola, accidentat la tendonul lui Ahile. Locul acestuia va fi luat de Emerson Palmieri, in timp ce Ciro Immobile ramane piesa de baza din atac.

„Mi se pare ca e unul dintre atacantii care au marcat cele mai multe goluri in ultimii ani, iar de multe ori cei care sunt cei mai criticati rezolva apoi meciurile”, le-a raspuns Mancini celor care l-au criticat pe Immobile dupa meciul cu Belgia, din sferturi, castigat cu 2-1.

Cristiano Ronaldo si Patrick Schick, ambii eliminati de la Euro, sunt favoriti sa devina golgeterii Euro 2020. Ambii au cota 2.85, la Betano. Cei doi sunt urmati de Harry Kane, care are o cota de 3.50, si un alt englez, Raheem Sterling – cota 12.00.

Ponturi fotbal » Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Castigator Euro 2020  – Pariaza la Betano!

Anglia – cota 2.60
Italia – cota 3.10
Spania – cota 4.00
Danemarca – cota 11.00


Ponturi fotbal » Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu