Euro 2020 – Germania poate ramane fara trei vedete dupa eliminare

euro-2020-germania

Eliminarea Germaniei din sferturile Euro 2020 ar putea insemna si finalul aventurii la nationala pentru Thomas Muller, Mats Hummels si Toni Kroos.

Ponturi fotbal » Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Directorul Federatiei germane de fotbal, Oliver Bierhoff, nu a exclus posibilitatea ca veteranii Thomas Muller, Mats Hummels si Toni Kroos sa renunte la prezentele in tricoul Mannschaft-ului.

„Avem jucatori care nu mai sunt atat de tineri, care trebuie sa-si asume mai multe responsabilitati la echipele de club”, a spus Bierhoff. Portarul Manuel Neuer (35 de ani) va juca in continuare pentru Germania, conform presei germane.

Invingatoarea Germaniei, Anglia, are cota 1.44 la Betano pentru a invinge Ucraina, in sferturile de finala ale Euro 2020, la Roma. Egalul e cotat la 4.83, in timp ce succesul ucrainenilor are cota 10.15.

Hansi Flick il inlocuieste pe Joachim Low dupa Euro 2020

Esecul cu 0-2 contra Angliei a fost si ultimul meci ca selectioner pentru Joachim Low, care anuntase inca din luna martie ca va renunta la post. Cu Low pe banca, Germania a cucerit titlul mondial in 2014.

Joachim Low va fi înlocuit de Hansi Flick, fostul antrenor al lui Bayern Munchen si fost secund al lui Low la nationala Germaniei.

Lothar Matthaus, omul cu cele mai multe selectii din istorie pentru Mannschaft (150), e insa convins ca Thomas Muller va juca in continuare pentru Germania.

„Thomas Muller nu se va retrage de la nationala, iar Hansi nu il va indeparta in mod sigur. Peste un an si jumatate, in Qatar, va trebui sa avem o echipa solida, iar Thomas isi are locul”, a spus Matthaus.

Cristiano Ronaldo este principalul favorit sa devina golgeterul Euro 2020. Are cota 2.50, la Betano, pentru a fi cel mai bun marcator la Europeanul din acest an. Este urmat de Romelu Lukaku, care are o cota de 5.00, si cehul Patrick Schick – cota 6.00.

Ponturi fotbal » Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Castigator Euro 2020  – Pariaza la Betano!

Anglia – cota 3.00
Italia – cota 4.00
Spania – cota 5.00
Belgia – cota 8.50


Ponturi fotbal » Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu