Euro 2020 – Peter Schmeichel mizeaza pe penalty-uri in Anglia – Danemarca: „Va fi pregatit”

euro-2020-danemarca

Portarul danez Kasper Schmeichel va fi pregatit pentru eventuale lovituri de departajare in semifinala Anglia – Danemarca, de la Euro 2020, e convins tatal portarului lui Leicester, Peter Schmeichel.

Ponturi fotbal » Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

„Sunt sigur ca va simţi ce am simtit si eu, ca este o noua provocare”, a spus Peter Schmeichel, omul care a parat lovitura de departajare executata de olandezul Marco van Basten, in semifinalele Euro 1992.

Danezii au cucerit titlul european in urma cu 29 de ani, in Suedia, iar Peter Schmeichel n-a primit gol contra Angliei, in grupe.

Anglia este favorita sa invinga Danemarca in semifinala de la Euro 2020. Are cota 1.79 la victorie, la Betano. Egalul e cotat la 3.72, iar succesul nordicilor la 5.79, la aceeasi casa de pariuri.

Danezii i-au dedicat victoriile lui Christian Eriksen

„Cred ca un lucru la care se va gandi este ca, ultima oara cand Danemarca a jucat o semifinala la Euro, noi am castigat la lovituri de departajare. Se poate inspira din asta. Trebuie sa faci fata, iar asta face parte din munca pe care ai ales-o. Va fi pregatit pentru asta”, a mai spus fostul portar al lui Manchester United, ajuns la varsta de 57 de ani.

Danemarca a ajuns in semifinalele Euro 2020 desi a fost invinsa in primele doua meciuri ale turneului, cu Finlanda si Belgia. In prima partida si-a pierdut si cel mai important jucator, Christian Eriksen, care a suferit un stop cardiac pe gazon si nu stie cand va putea reveni pe gazon.

Cristiano Ronaldo si Patrick Schick, ambii eliminati de la Euro, sunt favoriti sa devina golgeterii Euro 2020. Ambii au cota 2.85, la Betano. Cei doi sunt urmati de Harry Kane, care are o cota de 3.50, si un alt englez, Raheem Sterling – cota 12.00.

Ponturi fotbal » Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Castigator Euro 2020  – Pariaza la Betano!

Anglia – cota 2.60
Italia – cota 3.10
Spania – cota 4.00
Danemarca – cota 11.00


Ponturi fotbal » Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu