Euro 2020 – Recorduri pentru Sterling, Kane si Pickford in meciul care a dus Anglia in finala

euro-2020-anglia

Anglia va juca pentru prima oara in ultimii 55 de ani cu trofeul pe masa la un turneu final, dupa victoria dupa prelungiri contra Danemarcei, din semifinalele Euro 2020. Este cea mai lunga distanta intre doua finale pentru orice alta nationala europeana.

Ponturi fotbal » Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Prima finala de Campionat European din istoria Angliei a venit dupa succesul cu numarul 37 al englezilor la Euro. Victoria a venit datorita dominarii totale a echipei lui Gareth Southgate din semifinale. Englezii au atins de 56 de ori mingea in careul danezilor, record din 1980 incoace. Sterling (15), Kane (9) si Mount (7) au lovit balonul in careul advers mai mult ca toata echipa Danemarcei (5 atingeri in careul Angliei).

Anglia este usor favorita sa invinga Italia in finala de la Euro 2020. Are cota 2.60 la victorie, la Betano. Egalul e cotat la 3.00, iar succesul italienilor la 3.05, la aceeasi casa de pariuri.

Harry Kane l-a egalat pe Gary Lineker

Fotbalistul lui Manchester City, Raheem Sterling, a stabilit in semifinala cu Danemarca recordul de driblinguri intr-un meci de la Euro 2020, noua la numar.

Harry Kane, autorul golului victoriei, l-a egalat pe Gary Lineker in ierarhia celor mai buni marcatori din istoria Angliei la turneele finale de Cupa Mondiala sau Campionat European. Ambii au cate zece reusite.

Si Jordan Pickford a stabilit un record: cel al numarului de minute fara gol primit in poarta Angliei. Vechiul record, de 720 de minute fara gol incasat, a fost stabilit de legendarul Gordon Banks, in 1966, anul titlului mondial.

Autogolul lui Simon Kjaer e primul de care a beneficiat Anglia in intreaga istorie la Euro si doar al treilea la un turneu final, dupa cele cu Cehoslovacia si Paraguay, de la Mondialele din 1982, respectiv 2006.

Harry Kane e principalul favorit sa inscrie oricand in finala, cu o cota de 2.70 la Betano. Ciro Immobile are o cota de 3.50 pentru a marca, iar Dominic Calvert-Lewin e al treilea favorit sa puncteze, cu o cota de 3.80.

Ponturi fotbal » Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Castigator Euro 2020  – Pariaza la Betano!

Anglia – cota 1.80
Italia – cota 2.02


Ponturi fotbal » Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu