Te-a scos un meci din preliminariile EURO 2024? Câștig Șansă e plasa de siguranță oferită de Betano

EURO 2024

Nu mai puțin de nouă meciuri sunt programate, duminică, 19 noiembrie, în preliminariile EURO 2024. Serbia și Muntenegru se duelează de la distanță pentru prezența la Campionatul European într-o grupă din care Ungaria este deja calificată, dar alte șapte partide completează tabloul zilei de duminică pe Betano. Cu oferta Câștig Șansă ai o plasă de siguranță în cazul în care unul dintre meciurile pe care ai pariat nu ți-a ieșit pe bilet. În plus, pentru un bilet multiplu cu o nouă selecții, așa cum vom vedea mai jos, Betano oferă un Bonus Multiplu de 40 la sută.

Ce este oferta Câștig Șansă?

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano îți înapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, după cum vom vedea în explicația de mai jos.

Nouă selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 800!

Din oferta Betano de duminică, 19 noiembrie, am ales cele nouă meciuri programate în preliminariile EURO 2024 și am mizat pe cote mai mari de 1.65 pentru a profita de oferta Câștig Șansă, dar și pentru a debloca Bonusul Multiplu mărind astfel potențialul câștig.

Ungaria – Muntenegru (16:00)
Rezultat final – Ungaria (cota 1.72)

Ungaria este neînvinsă în actualele preliminarii, obținând patru victorii și trei remize. Trei din ultimele patru meciuri disputate de Muntenegru au avut peste 3.5 goluri.

Serbia – Bulgaria (16:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)

Bulgaria a suferit trei înfrângeri în trei din ultimele patru meciuri în deplasare. Serbia are șapte victorii în precedentele nouă meciuri jucate pe teren propriu. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci jocuri de acasă ale sârbilor.

Belgia – Azerbaidjan (19:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.05)

Belgia este neînvinsă în ultimele zece meciuri, interval în care ”Dracii roșii” au obținut șapte victorii și trei remize. Azerbaidjan vine după victoria de acasă contra Suediei, dar în deplasare a pierdut două din precedentele trei dispute.

Suedia – Estonia (19:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 3.00)

Fiecare din ultimele trei meciuri ale Estoniei a avut sub 2.5 goluri. Suedia a ratat calificarea la turneul final din cauza celor patru înfrângeri suferite în ultimele șapte meciuri. Suedia s-a impus în tur, cu 5-0.

Scoția – Norvegia (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)

Scoția s-a impus în șapte din precedentele opt meciuri de acasă și a tranșat disputa tur cu Norvegia, scor 2-1. Erling Haaland, vedeta norvegienilor, cel mai probabil va lipsi în acest meci.

Spania – Georgia (21:45)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.30)

În ultimele cinci meciuri ale gruzinilor au fost marcate peste 2.5 goluri. Media de goluri a Spaniei în actuala campanie de calificare este de 3.7 goluri pe meci.

Bosnia-Herțegovina – Slovacia (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Șase din ultimele opt meciuri disputate de bosniaci s-au încheiat cu înfrângerea acestora. De cealaltă parte, Slovacia este deja calificată și are o serie de șase victorii în precedentele opt dispute. Peste 2.5 goluri au fost marcate în trei din ultimele patru meciuri ale slovacilor.

Portugalia – Islanda (21:45)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.37)

Lusitanii au înregistrat opt victorii fără gol primit în precedentele nouă partide, stabilind un record în acest sens. Cel puțin patru goluri a marcat echipa Portugaliei în patru din ultimele cinci meciuri de pe teren propriu. Islanda a avut trei meciuri consecutive în deplasare cu peste 3.5 goluri.

Liechtenstein – Luxemburg (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.37)

Liechtenstein nu a marcat în 12 din ultimele 13 meciuri, iar opt din precedentele zece dispute pe teren propriu au avut sub 2.5 goluri marcate. Liechtenstein a pierdute de fiecare dată în ultimele 22 de meciuri disputate.

Cota 800

Pe cele nouă meciuri de mai sus din preliminariile EURO 2024 am obținut cota 819.25 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 8.192,55 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 40% oferit de Betano care înseamnă 3.273,02 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Profită de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Ungaria – Muntenegru de duminică, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 30′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Ungaria), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Muntenegru). Acest lucru înseamnă practic că, șansele Ungariei au fost mai mari până acum în meci și, din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Muntenegru nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu