EURO 2024: Suntem pe primul loc în grupă, dar oare ne calificăm?

EURO 2024: România a devenit lider în Grupa I cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Germania.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Victoria cu Andorra depe „Național Arena”, scor 4-0, acesta fiind de altfel cel mai clar succes al „tricolorilor” în aceste preliminarii, coraborată cu remiza surprinzătoare dintre Elveția și Belarus, scor 3-3, a propulsat selecționata condusă de Edward Iordănescu pe primul loc în grupă, cu 16 puncte, cu unul peste Elveția care are și un meci mai puțin disputat și cinci mai mult decât Israel, care are două meciuri mai puțin disputate.

În urma rezultatelor înregistrate duminică seară, calculele în Grupa I s-au complicat teribil, lupta pentru primele două locuri care asigură prezența la EURO 2024 urmând a se da până la finalul campaniei de calificare între România, Elveția și Israel. Cele două restanțe ale Israelului, cu Elveția și Kosovo ridică mai multe semne de întrebare în această ecuație a calificării. Dacă restanța de pe teren propriu cu Elveția a fost programată pe 15 noiembrie, în schimb în acest moment, UEFA nu a anunțat data la care va fi reprogramat duelul cu Kosovo, meci pe care israelienii ar fi trebuit să-l susțină duminică seară în deplasare.

„Tricolorii” depind doar de ei pentru a fi la EURO 2024! 

Un lucru însă este clar în această ecuație a luptei pentru calificare. Urcată pe primul loc în Grupa I, România este doar la mâna ei pentru a se califica la EURO 2024 și nu depinde de jocul rezultatelor din grupă pentru a-și îndeplini obiectivul. De menționat ar fi însă că în aceeași situație se află și celelalte două contracandidate ale „tricolorilor” la primele două locuri, Elveția și Israel, reprezentative pe care Stanciu & co le vor întâlni în ultimele două meciuri din grupă, pe 18 noimebrie 2023 în deplasare (Israel) respectiv pe 21 noiembrie 2023 pe teren propriu (Elveția) .

O victorie din aceste două meciuri, califică în proporție de 99% România la EURO 2024. O remiză a „tricolorilor” în primul meci, cel cu Israel, care mai mult ca sigur că se va jucape teren neutru, condamnă Israelul să obțină cel puțin 6 puncte din meciurile cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare) și Andorra (acasă).

De evidențiat ar fi că, cu trei zile înaintea meciului cu „tricolorii”, Israel va juca restanța cu Elveția, meci pe care oaspeții îl vor juca sub presiunea rezultatului având în vedere că pentru prima dată în această campanie de calificare, au pierdut fotoliul de lider.

Într-un scenariu la care nu vrem însă să ne gândim, dacă va fi învinsă și de Israel și de Elveția, atunci România va sta la mâna „indirectelor”, cu speranța că Israel nu va reuși să scoată mai mult de un punct din celelalte trei partide (n.r. cu Elveția – acasă, Kosovo -deplasare și Andorra – acasă).

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Partidele care mai sunt de jucat în Grupa României   
Israel – Elveția (15 noiembrie)
Israel – România, Belarus – Andorra, Elveția – Kosovo (18 noiembrie)
România – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21 noiembrie)
Kosovo – Israel (amânat urmând a fi reprogramat la o dată ce va fi stabilită)

Clasament Grupa I
1 România    8 4 4 0 13-4 16

2 Elveţia        7 4 3 0 20-8 15
3 Israel          6 3 2 1  7-7  11
4 Kosovo      7 1 4 2  8-8    7
5 Belarus      8 1 3 4  7-14  6
6 Andorra      8 0 2 6  3-17  2
*În caz de egalitate, departajarea va fi făcut de „directe”

Pentru Biletul Zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu