Pariuri speciale » Kevin De Bruyne e FAVORIT sa aiba cele mai multe pase decisive la Euro 2020! Nume surprinzatoare pe lista de cote

kev mul

Turneul de la Euro e pe cale sa inceapa, iar pariorii isi fac deja calcule in functie de cotele pre-turneu pentru diverse piete speciale. Pe site-ul pariuri1x2.ro va prezentam cele mai interesante oferte existente.

Spre exemplu, ne asteptam ca Belgia sa aiba un parcurs foarte bun, fiindca are o generatie de exceptie, in care se evidentiaza nume precum Courtois, De Bruyne, Hazard si Lukaku. De altfel, mijlocasul de la Manchester City e considerat cel mai bun pasator al turneului!

Unibet ofera cota 8.00 pentru ca De Bruyne sa aiba cele mai multe assist-uri in cadrul turneului, dupa ce si-a luat in serios rolul de „regizor” pentru Manchester City. Un nume surprinzator pe lista pasatorilor de elita ar putea fi Memphis Depay (Olanda), care are cota 14.00 sa fie cel mai bun pasator al competitiei. Kylian Mbappe are cota 18.00, iar germanul Muller are cota 24.00. Tu pe cine iti pui banii?

COTELE PENTRU CEL MAI BUN PASATOR DE LA EURO

Pasedecivie

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 de RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici[/alert]


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Bonus de 300 de lei!

Cum incasezi Bonusul?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de pariul gratuit Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu