Euroliga: Derby spaniol in prima runda a saptamanii!

Sezonul regulat in Euroliga se apropie de final. Saptamana aceasta sunt programate doua dintre cele patru runde ramase de disputat.


Euroliga – Etapa 27
Ma 20:00 Zalgiris Kaunas – Anadolu Efes – Vezi avancronica

Real Madrid, CSKA Moscova si Olympiakos si-au asigurat deja prezenta in play-off. Lupta continua insa pentru alte sapte echipe. Partida dintre Zalgiris Kaunas si Anadolu Efes este una foarte interesanta prin prisma pozitiilor ocupate in clasament. Cele doua sunt in lupta directa pentru obtinerea unui loc in sferturile competitiei. Lituanienii sunt obligati sa castige pentru a pastra sanse de calificare. Zalgiris are insa rezultate slabe pe teren propriu. Echipa este penultima in clasament la acest capitol, cu doar sase victorii in 13 partide jucate acasa. Oaspetii vin dupa victorii in ultimele doua deplasari, la Unics Kazan si Crvena zvezda.

euroliga


Daca iti faci chiar cont la Sportingbet poti paria orice pronostic complet gratuit din bonusul de pana la 200 RON pe care il primesti! Indiferent daca acesta este sau nu castigator, nu vei pierde nici un leu!

Real Madrid si Barcelona se infrunta intr-unul dintre celelalte meciuri ale rundei. Rivalele spaniole sunt in situatii complet diferite. Madrilenii ocupa primul loc in Euroliga, in timp ce Barcelona ar fi matematic eliminata daca nu va castiga aceasta partida. Darussafaka Dogus lupta pentru o pozitiei in play-off, dar trebuie sa mearga la Moscova, unde CSKA a pierdut o singura partida tot sezonul. Crvenz zvezda poate face un pas important catre play-off, jucand pe teren propriu impotriva lui Olympiakos, echipa deja calificata. Milano, ultima clasata, viziteaza Atena pentru meciul cu Panathinaikos (vezi avancronica).

euroliga

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu