Asteptam o lupta incinsa pentru castigarea Europa League! Vezi favoritele momentului!

europa league

Europa League, a doua competitie europeana intercluburi ca importanta are la startul editiei din acest sezon cateva cluburi importante din cele mai tari ligi. Iata care sunt favoritele la castigarea trofeului!


Europa League 2018-2019

In urma cu cativa ani, multi dintre granzii Europei priveau cu dezinteres Europa League, considerand ca este o distragere a atentiei de la obiectivele mai importante de pe plan intern, care ar fi adus si o calificare in sezonul urmator al Champions League. Acum calificarea in principala competitie europeana poate veni si in urma castigarii Europa League. Cluburi ca Sevilla sau Atletico Madrid au pus mai tot timpul mare pret pe performantele in aceasta competitie, dar, dintr-o data, altele, precum Arsenal, AC Milan, Napoli sau Borussia Dortmund, nu refuza sansa de a merge pana la capat in Europa League.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!

Chelsea, Arsenal, Sevilla, Lazio si Marseille printre echipele ce vor juca in grupele Europa League

Componenta urnelor pentru faza grupelor din Europa League este departe de a fi decisa. Calificarile sunt in desfasurare si in play-off-ul ce preceda grupele vor participa si echipe eliminate din calificarile Champions League. Nume importante s-ar putea astfel adauga listei de participante. Totusi, deja suntem siguri de prezenta in faza grupelor a unor cluburi ca Chelsea, Arsenal, Lazio, AC Milan, Marseille, Villareal sau Sporting.

Cele doua cluburi din Londra sunt mari favorite in acest sezon. Chelsea are cota 7.50 la castigarea trofeului, in timp ce Arsenal primeste cota 10.00 din partea NetBet. Sevilla, una dintre principalele performere ale ultimelor sezoane din Europa League, joaca de aceasta data in calificari, dar are sansa a treia la a ridica trofeul, cu o cota de 17.00. Lazio, Marseille si RB Leipzig se numara si ele printre favorite, dar trebuie luat in calcul si faptul ca in faza eliminatorie vor intra in competitie si opt echipe ce vor participa in faza grupelor din Champions League.

europa league
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu