Europa League: Astra defileaza, AZ Alkmaar in genunchi!

Cu 2 zile inainte de partida retur din cadrul play-off-ului Europa League de pe AFAS Stadion din Alkmaar, giurgiuvenii lui Marius Sumudica zburda in competitia interna, in timp ce adversarii lor din Olanda, se pare ca inca nu-si gasesc cadenta din sezonul trecut, cadenta care i-a dus pe batavi pe o pozitie de Europa League. Partida din Olanda va incepe la ora 21.00 ( in transmisie directa pe Digisport 1 ), si va fi arbitrata de o brigada din Austria, ce-l va avea la centru pe  Robert Schörgenhofer, un arbitru in varsta de 42 ani.

Europa League : AZ Alkmaar – Astra Giurgiu – 1.73 @ 3.80 @ 4.50

AZ Alkmaar, a remizat 0-0, în etapa a treia din Olanda, cu Willem II. După trei runde, echipa lui Van den Brom nu are nicio victorie, reușind doar două remize. Cu două puncte, AZ Alkmaar este pe locul 13 în Eredivisie. În acest sezon, în toate competițiile, AZ Alkmaar nu a mai câștigat de pe 6 august, din deplasarea de la Istanbul, 2-1 cu Istanbul BB, din turul trei preliminar al UEL.

Antrenorul batavilor a folosit contra lui Willem II aproape același unsprezece care a jucat la Giurgiu, în meciul câștigat cu 3-2 de Astra. Van den Brom a jucat cu Rochet – Johansson, Gouweleew, Van der Linden, Haps – Haye, Henriksen, Dos Santos – Van Overeem, Janssen, Tankovic.

De partea cealalta, giurgiuvenii antrenati de excentricul ” Sumi – gol „, au ajuns la a 6 victorie consecutiva in toate competitiile, a 5 a in Liga 1, si ocupa binemeritata pozitie de lider al Ligii 1, cu 17 puncte dupa 8 etape ( golaveraj 18-13 ), avand si cel mai bun atac al Ligii 1. Aseara, in victoria la scor de forfait ( 4-1 ) repurtata de astrali in fata iesenilor lui Nicolo Napoli, Marius Sumudica a inceput partida de pe ” Marin Anastasovic ” cu Gavrilas – Pedro Miguel, Geraldo, Ricardo Alves, J. Morais  – Dandea – Florea, Budescu, A. Ionita, De Amorim – Alibec, pe parcursul meciului intrand si A. Stan ’55, N. Gouriye ’62 si Moise ’75.

Dupa victoria cu 4 – 1 ( 8 , 55 Budescu, 42 Florea, 51 William de Amorim /  70 V. Gheorghe ) de aseara in fata celor de la CSMS Iasi, giurgiuvenii au ajuns la 10 partide fara infrangere in toate competitiile, ultima infrangere pentru baietii antrenati de ” Sumi – gol „, datand din 19 iulie 2015, 1-5 cu vicecampioana sezonului trecut, ASA Tg. Mures.

( Alyn Mirea ).


 

Cum se vede la pariuri AZ – Astra: Olandezii favoriti si nu prea 🙂


Biletul Zilei : Din Polonia in Suedia, cu escala in Olanda!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu