Europa League: Care sunt calificatele si ce meciuri avem joi (cote si BONUS!)

Toate meciurile rundei a 5-a din grupele Europa League se vor disputa joi. Orele sunt cunoscute, 20:00 si 22:05, mai devreme urmand a incepe duelurile din grupele G – L. Sunt si meciurile care incep de la ora 18:00, cele din Rusia (Rubin – Sion si Krasnodar – Dortmund), plus meciul din Belarus dintre Dinamo – Minsk si Plzen.

Avem deja o serie de formatii calificate. Este vorba de Molde (grupa A), Dormund (grupa C), Napoli (grupa D) si Rapid Viena (grupa E), ultimele doua fiind si singurele formatii cu punctaj maxim acumulat. In aceste conditii, pariorii sunt sfatuiti sa evite meciurile in care vor fi implicate aceste echipe.

Nu acelasi lucru il putem spune despre duelurile trupelor care isi pot asigura calificarea in runda de joi. Pe lista se afla Villarreal (grupa E), Tottenham (grupa J), Lazio (grupa G),  Schalke (grupa K), Basel si Fiorentina (grupa I). Ultimele doua se vor infrunta in meci direct, pe terenul elvetienilor. In tur, la Firenze, Basel s-a impșus cu 2-1!

In grupa B avem partide interesnate. Daca Liverpool castiga acasa cu Bordeaux, iar Sion nu pierde la Rubin Kazan, reprezentantele Rusiei si Frantei parasesc intrecerea.

Apriga batalia pentru locul 2 al grupei C. Midtjylland are prima sansa, insa pentru aceasta, are nevoie de un rezultat pozitiv la Varsovia, dar si de minim un punct smuls de Napoli, la Brugge.

netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Clasamentul Grupei F se poate complica inaintea rundei finale. Braga e lider si se califica matematic daca o invinge pe Slovan Liberec. Ar fi sansa celor de la Marseille, acum, doar pe locul 3. OM are meci usor, acasa cu Groningen.

In grupa G, Lazio mai are nevoie doar de un punct in ultimele doua partide, pentru a se califica matemaric in turul urmator. Il poate obtine in jocul de acasa cu Dnepr. Finalista stagiunii precedente de Europa League, are doar 4 puncte in 4 meciuri, fiind foarte aproape de a parasi intrecerea.

Interesant de vazut care dintre cele 3 mari pretendente va ramane acasa din grupa H. Dezavantajata de program si punctele de pana acum este Sporting Lisabona. Favoritele se numesc Besiktas si Lok. Moscova.

In grupa L, Bilbao e lider, insa avansul de 3 puncte fata de Augsburg poate fi anulat in meciul direct din fief-ul germanilor. La egalitate cu Augsburg este si Partizan. Belgradenii au meci la AZ in aceasta runda.

Europa League, grupe – Etapa a 5-a: Cote NetBet

el netbet

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu