Europa League: FCSB, CFR Cluj si Craiova lupta pentru accederea in playoff | Aici ai programul si cotele pentru calificare!

FCSB, CFR Cluj si Craiova sunt echipele romanesti care ne vor reprezenta in penultima runda de calificari pentru grupele UEFA Europa League. Prima mansa a partidelor din turul 3 se va disputa joi, 9 august.


FCSB, favorita in fata lui Hajduk Split

Trupa lui Nicolae Dica va avea o misiune dificila in primul meci al dublei cu Hajduk Split, partida care se va disputa pe Stadion Poljud din Split, Croatia. In runda precedenta, trupa din Croatia a reusit sa elimine Slavia Sofia cu scorul de 4-2 la general (1-0 acasa si 3-2 in deplasare), in timp ce „ros-albastrii” au trecut cu 5-0 la general de Rudar Velenje (3-0 acasa si 2-0 in deplasare).

Ultima intalnire directa dintre cele doua formatii s-a disputat in 2009, intr-un meci amical, atunci cand FCSB s-a impus cu scorul de 1-0. Prima mansa a duelului dintre FCSB si Hajduk Split se va disputa joi, 9 august, de la ora 21:45.


Deschide-ti acum un cont la eFortuna si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 100 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Misiune imposibila pentru Craiova

Devis Mangia si elevii sai au inceput intr-o maniera dezamagitoare noua editie a Ligii 1, doua remize si o infrangere, cu doar doua goluri marcate, iar in turul 3 de calificari pentru grupele Europa League, oltenii intalnesc un adversar extrem de dificil, Leipzig, echipa care evolueaza in Bundesliga si care are un lot in valoare de 269 milioane de lire.

Turul dublei dintre Craiova si Leipzig se va disputa pe data de 9 august, nu inainte de ora 19:30, pe Red Bull Arena din Leipzig.


Citeste si:

Fara emotii pentru CFR Cluj

Formatia ardeleana a iesit rapid din lupta pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor dupa ce au cedat cu scorul de 2-1 la general in dubla cu Malmo (0-1 acasa si 1-1 in deplasare), insa acum au prima sansa la accederea in playoff-ul Europa League.

Adversara din turul 3, Alashkert, este campioana ultimului sezon al primei ligi din Armenia. Acestia si-au inceput sezonul cu o dubla pierduta cu scorul de 6-0 la general in fata celor de la Celtic, meciuri care au contat pentru primul tur de calificari in grupele UEFA Champions League. Dupa doua esecuri suferite la scor de neprezentare, armenii au reusit sa treaca la limita de Sutjeska (Muntenegru), scor 1-0 la general, dubla care a contat pentru turul secund de calificari in grupele UEFA Europa League.

Meciul tur al dublei dintre CFR Cluj si Alashkert se va disputa pe data de 9 august, in Armenia, nu inainte de ora 19:00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu