Europa League: Legia – Kukesi si Aberdeen – Kairat Almaty

vojvodinaDupa o seara de Champions League, in atentia noastra revine a 2-a competitie europeana, Europa League. Va prezentam in cele ce urmeaza analizele partidelor din Polonia (Legia – Kukesi), respectiv Scotia (Aberdeen – Kairat Alamaty).

LEGIA – KUKESI

In tur s-au jucat doar 51 de minute pentru ca dupa golul de 2-1 marcat de polonezi un jucator al acestora a fost lovit cu o piatra in cap, motiv pentru care arbitrul intalnirii a oprit prematur partida. Cum ne astpetam, UEFA a decis ca meciul sa fie castigat de Legia cu 3-0 la masa verde, iar albanezii au fost amendati cu 70 000 de euro si vor juca urmatoarele doua meciuri in Europa fara spectatori. Dupa aceasta dezicie calificarea este in mare parte jucata, partida de la Varsovia devenind o simpla formalitate pentru gazde. Totusi, in cele 51 de minute jucate in Albania, Kukesi au evoluat admirabil, impinsi de la spate de fani. Nu este exclus ca Henning Berg, antrenorul Legiei, sa faca niste modificari in echipa de start, avand in vedere ca in weekend ii asteapta un meci greu impotriva rivalei Wisla.

 Pont: 2-4 goluri (1.45)

ABERDEEN – KAIRAT ALMATY

Echipele din spatiul ex-sovietic fac o figura frumoasa in acest sezon in competitiile europene, investitiile facute in acea zona permitandu-le sa spere la un traseu cat mai lung in aceste intreceri. Kairat Almaty este o „victima” a evolutiei campionatului din Kazkhstan, o formatie care are in componenta cativa jucatori straini cel putin interesanti. In tur, kazahii s-au impus cu 2-1, dupa doua goluri marcate in primele 25 de minute al meciului. Aberdeen a trecut de Rijeka in turul precedent, dupa o victorie naucitoare cu 3-0 chiar in Croatia, iar in campionatul intern au debutat cu dreptul, castigand in prima etapa la Dundee, scor 1-0. Astetpam o partida echilibrata, scotienii fiind nevoiti sa iasa la joc pentru ca pornesc cu un handicap dupa prima partida, iar imprevizibila echipa din Kazakhstan poate profita de orice greseala ivita.

Ponturi: PsF x (1.60); x2 (1.60)

(Adrian Ostaficiuc)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu