Europa League: S-au stabilit meciurile din play-off! Vezi cu cine s-ar putea lupta FCSB, CFR Cluj si Craiova pentru accederea in grupe!

Astazi, la sediul UEFA din Nyon, s-au stabilit meciurile din play-off-ul Ligii Europa. In cazul in care o va elimina pe Hajduk Spilt, adversara din turul 3 al intrecerii, FCSB va evolua in turul urmator contra echipei ce se va impune in dubla dintre Slovan Bratislava si Rapid Viena. Echipa ”ros-albastra”, singura din Liga 1 cap de serie la tragerea la sorti, ar juca turul in deplasare.

La prima vedere, CFR Cluj are parte de un traseu relativ abordabil catre grupele Ligii Europa. Dupa dubla cu Alashkert din turul 3, in care sunt favoriti certi, clujenii vor da in play-off peste castigatoarea confruntarii Legia (Pol) – Dudelange (Lux), cu o prima mansa programata pe teren advers. Legia a fost la randul sau eliminata din turul 2 preliminar UCL, dupa 1-2 la general cu slovacii de la Trnava.

Universitatea Craiova s-ar putea duela in play-off cu un adversar mai lejer decat cel din turul 3 preliminar. In cazul in care dau lovitura in fata lui Leipzig, oltenii o vor avea ca adversara in ultimul tur premergator grupelor, pe invingatoarea dintre Zorya Lugansk si Sporting Braga

Legia (Pol)/Dudelange (Lux) – Alashkert (Arm)/ CFR Cluj
Slovanm Bratislava (Svk)/Rapid Viena – Hajduk Split (Cro)/FCSB
Zorya(Ucr)/Sporting Braga (Por) – Leipzig (Ger)/Universitatea Craiova

Meciurile din play-off-ul Europa League se vor disputa pe 23 si 30 august.


Tot astazi, la sediul UEFA din Nyon, s-au stabilit si meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor. In cea mai tare dubla a fazei ar putea fi implicata chiar PAOK Salonic, trupa antrenata de Razvan Lucescu. Daca o va elimina pe Spartak Moscova, PAOK la lupta pentru calificarea in grupele competitiei, cu invingatoarea dublei Benfica – Fenerbahce.  Tot in play-off am putea avea si o confruntare Razvan Marin – Alexandru Baluta, intr-o confruntare Standard Liege – Slavia Praga.

PLAY-OFF UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Steaua Roșie Belgrad/Spartak Trnava – FC Salzburg/ KF Shkendija
Qarabag/BATE Borisov – PSV Eindhoven
Young Boys – FC Astana/Dinamo Zagreb
Malmo/ Vidi – Celtic/ AEK Atena
Benfica/ Fenerbahce – PAOK Salonic/Spartak Moscova
Standard Liege/Ajax – Slavia Praga/Dinamo Kiev

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu