Europa League: Scurta prezentare a grupei G!

Trecem in revista Grupa G  a Europa League, acolo unde gasim patru echipe obisnuite cu cupele europene: Lazio, Rosenborg, Saint Etienne si Dnipro. Italienii sunt principalii favoriti la prima pozitie, batalia pentru locul secund pare ca se da intre ASSE si Dnipro, cu un usor avantaj pentru ucrainieni, care au fost la cateva minute de a castiga Europa League. Primele dueluri se dau joi, Asse primeste vizita norvegienilor de la Rosenborg, iar Lazio merge in Ucraina pentru duelul cu Dnipro.

AS Saint Etienne

Logo Saint-Etienne

A ajuns pana in grupele Europa League dupa ce s-a clasat pe pozitia a V-a la finele sezonului trecut, eliminand in precedentele doua tururi pe ASA Tg. Mures cu 3-2 la general, respectiv Milsami Orhei, 2-1 la general. Campionatul l-au inceput cu o infrangere, 1-2 cu Toulouse, insa au reusit sa revina si sa obtina trei victorii si un egal. Au vandut cativa jucatori de baza, cum ar fi: Max Gradel, Saint-Maximin, Tabanou sau Erding, inlocuindu-I cu: Robert Beric,Roux Nolan, Theophile-Catherine, Maupay.

Rosenborg

download (1)

In plin sezon competitional, cu sapte etape inainte de final. Rosenborg este lider al campionatului norvegian si mai mult ca sigur campioana. A ajuns pana in aceasta faza a competitiei dupa ce a eliminat pe rand: Vikingur cu 2-0 la general, Kr Reykjavik 4-0, Debrecen cu 6-3 si Steaua Bucuresti cu 3-1. Cea mai slaba echipa a grupei nu sta bine nici la capitolul transferuri, au adus jucatori din campionatul intern, cum ar fi: Vilhjalmsson, a parasit echipa Strandberg.

 Dnipro

download (2)

Vicecampioana  Europa League, Dnipro s-a clasat pe locul trei la finele sezonului anterior din Ucriana. In prezent ocupa locul trei in Premier Liga, cu trei victorii consecutive.In pauza dintre sezoane, Dnipro a renuntat la 2 dintre jucatorii ei exponentiali: Kalinic si Konoplyanka, golul lasat de ei a incercat sa fie umplut prin aducerile unor jucatori precum: Pico, Babatunde, Tomecak, Goloresky sau Danilo.

 SS Lazio

lazio

Cea mai valoroasa echipa din punct de vedere financiar, Lazio a ajuns in grupele Europa League dupa eliminarea din play off UCL, cand au pierdut in dubla mansa cu Bayer Leverkusen.  S-au impus cu 1-0 pe Olimpico, cedand in Germania la scor de forfeit, 0-3.  De trei etape a inceput si Seria A, Lazio acumuland sase puncte, trei dintre ele venind in ultima etapa, cand au invins Udinese cu 2-0. O perioada de mercato saraca pentru italieni, la capitolul plecari Ii trecem pe: Cavanda, Vincius, Ledesma, Ciani sau Ederson, locul lor in echipa antrenata de Pioli , fost luat de: Dusan Basta, Kishna, Mauricio, Milinkovic-Savic .

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu