Europa League: Sevilla – AS Roma »» Unde se vede la TV & câți bani câștigă învingătoarea

Sevilla – AS Roma se va disputa miercuri, 31 mai, de la ora 22:00 în finala Europa League. Partida se va juca pe Puskás Aréna din Budapesta.

Câți bani câștigă învingătoarea din Europa League

Pentru calificarea în finala competiției, ambele echipe au încasat 4,6 milioane de euro, iar gruparea care va ridica trofeul va ajunge la un total de 8,6 milioane de euro.

Ba mai mult, câștigătoarea Europa League va obține și calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor, care este echivalentul a 16 milioane de euro. În plus, se mai adauga și dreptul de a juca Supercupa Europei, acolo unde va fi Manchester City sau Inter Milano.

De punctat este faptul că atât AS Roma cât și Sevilla nu și-au câștigat dreptul din competițiile interne pentru a juca în sezonul viitor de Liga Campionilor. Cu o etapă înainte de finalul ediției de La Liga, Sevilla ocupă poziția a 11-a, la 19 lungimi de top 4, în timp ce echipa lui Mourinho mai are tot o etapă de jucat în Serie A și se află pe locul al 6-lea, 7 puncte de primele 4 clasate.

Câștigătoarea Champions League încasează 20 de milioane de euro

Regina Ligii Campionilor, Manchester City sau Inter, va încasa 20 de milioane de euro. Finala Champions League se va disputa la Istanbul pe 10 iunie. De punctat ar mai fi faptul că Fiorentina și West Ham se vor lupta pentru trofeul Conference League și pentru premiul de 5 milioane de euro pe 7 iunie la Praga.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile:

Sevilla (4-2-3-1): Bounou; Navas, Bade, Gudelj, Telles; Fernando, Rakitic; Ocampos, Torres, Gil; En-Nesyri
AS Roma (3-4-2-1): Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham

Finala Europa League televizată de Pro Arena

Bookmakerii ne indică un ultim act echilibrat. Sevilla este cotată cu 1.88  să se impună în finala de Budapesta, în timp ce Roma are cotă 1.93. să câștige trodeul Europa League.

Crezi că va fi o finală spectaculoasă? 2.62 este cota pentru un meci cu minim trei schimbări ale tabelei de marcaj, în timp ce pariul „ambele înscriu” este cotat cu 2.07
Crezi că finala se va decide la penalty-uri? Acest deznodământ îți aduce miza x 4.65

Pariază acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 1


Lasa un comentariu