Europa League si Madrid Open, pe biletul zilei

Ieri nu am fost ocoliti de ghinion. Pe biletul zilei am avut un 2-5 goluri in Torino – Empoli, meci castigat la limita, cu 1-0 de gruparea vizitatoare. Pe langa autogolul stupid ce a modificat tabela inca din min. 3,  am avut o serie de situatii foarte bune de gol, ce puteau da valoarea pronosticului propus.

Nici Monfils n-a rezistat in fata lui Granollers, cedand dupa 3 seturi extrem de echilibrate, doua dintre acestea decise in tie-break. A iesit fara emotii pontul 2-4 goluri propus pentru la Barcelona – Bayern.

Biletul zilei

Astazi vom risca putin pe comboul propus. Vom avea pronosticuri, primul de la Madrid Open, intrecerea feminina, iar al doilea la intalnirea Napoli – Dnepr din semifinalele Europa League.

Jocul de tenis la care ne-am gandit este Wozniaki – Sharapova. Rusoiaca are prima sansa, insa Caroline e in forma excelenta. Consideram ca vom avea cel putin un prim set foarte echilibrat, pe care cele doua sa-l incheie doar dupa disputarea a 9 sau mai multe gameuri.

In duelul de pe San Paolo, alegem varianta „Napoli marcheaza peste 1.5 goluri”. Trupa lui Benitez pare in aceasta perioada 100% concentrata pe Europa League, intrecere care i-ar putea aduce, in cazul cuceririi trofeului, ceea ce nu va reusi prin pozitionarea la finele stagiunii de Serie A: calificarea in urmatoarea stagiune de Europa League!

Biletul zilei

Wozniaki – Sharapova, peste 8.5 gameuri in setul 1 – cota 1.40*
Napoli – Dnepr, Napoli marcheaza peste 1.5 goluri – cota 1.50*
Cota finala – 2.09
* ambele pariuri si cote sunt de la bet365
La alegere, acest bilet poate fi completat sau unul dintre pariuri inlocuite cu:
Sevilla – Fiorentina, , peste 1.5 goluri – cota 1.28


Voi decideti!Biletul Comentam impreuna

Aceasta este forma propusa de noi pentru biletul zilei. Evident, fiecare dintre voi va alege sa mizeze sau nu pe acest bilet. Evenimentele propuse pot fi inlocuite cu altele, pe care le considerati cu sanse mai bune de a va aduce profit. Miza are doar caracter informativ!
In acelasi timp, dupa cum stiti, noi indicam sa alegeti pariurile single, pentru a va spori sansele de castig. Alegerea va apartine.  Succes!

 


 

 

Meciurile zilei la Madrid Open: Doar “derby-uri”!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu