Europa League : Slask Wroclaw – IFK Goteborg, plus alte 4 ponturi de la partidele zilei din Europa League !!

europa leagueEuropa League este cu siguranta „vedeta” zilei de astazi. Meciurile din cadrul turului 2 preliminar al Europa League cu siguranta se vor regasi pe biletele majoritatea pariorilor din Romania si nu numai. Si daca atentia pariorilor este indreptata in primul rand catre confruntarile din preliminariile Europa League, PARIURI1X2.RO va incerca sa va ofere avancronici si ponturi pentru aproape toate  intalnirile programate astazi in turul 2 preliminar al celei de-a doua competitii ca importanta din Europa !!!

Europa League : Slask Wroclaw – IFK Goteborg ….

Fosta formatie a tehnicianului Dusan Uhrin cel care a antrenat pe CFR Cluj si Poli.Timisoara, si actuala echipa a fostului atacant giulestean Andrei Ciolacu, Slask Wroclaw, a terminat sezonul in Polonia Extraklasa pe pozitia a 4 a cu 35 de puncte, la 8 puncte in spatele campioanei Lech Poznan. Locul ocupat in clasament i-a permis accesul lui Slask in Europa League , dar doar din primul tur preliminar, tur in care a fost nevoita sa-i intalneasca pe vicecampionii Sloveniei in sezonul precedent, Celje. Adversar mai mult decat facil pentru polonezi in primul tur, acestia reusind sa treaca de vicecampioana Sloveniei in dubla mansa cu 4-1. 1-0 a fost pentru polonezi in Slovenia, in timp ce la retur baietii lui Pawlowski T. le-au administrat un sec 3-1 nefericitilor sloveni. In turul 2 insa datele problemei se schimba putin. Sortii i-au harazit-o lui Slask , pe IFK Goteborg, castigatoarea cupei in Suedia. Adversar mult mai tare pentru polonezi in acest tur 2, mai ales ca suedezii sunt in plin campionat, in timp ce polonezii in afara de cele doua meciuri din primul tur preliminar, de la terminarea campionatului trecut, nu au mai disputat nici o partida, fie ea si amicala, iar fotbalul suedez, valoric vorbind, este cu multe clase peste cel sloven. Pe langa numele advesarului pe care il intalnesc in aceasta faza a competitiei, un alt motiv de ingrijorare pentru polonezi, il constituie faptul ca dupa 15 etape scurse din SUEDIA – Allsvenskan, IFK Goteborg este lider cu 34 de puncte , cu 3 mai multe fata de locul 2, cu 21 de goluri marcate si doar 7 primite. In ultima etapa de campionat IFK Goteborg a terminat la egalitate 0-0 disputa de pe teren propriu cu Norrkoping , disputa in care a menajat mai multi titulari in vederea disputei din aceasta seara de pe Stadion Miejski, dar chiar si in conditiile acestea liderul din Allsvenskan a fost la un pas de victorie, doar imprecizia mijlocasului Ankersen la penalty-ul ratat din minutul 83, a facut ca tabela sa arate la sfarsitul partidei 0-0.

INFO ….

  • Partida va fi arbitrata de o brigada din Spania, avandu-l la centru pe Jesus Gil, arbitru care scoate foarte usor cartonasul galben !!!
  • In singurele 3 partide pe care acesta le-a arbitrat la nivel international, spaniolul a aratat de fiecare data minim 4 cartonase galbene !!!
  • In ultima partida arbitrata de acesta in Primera Division, Valencia – Celta Vigo, a aratat 6 cartonase galbene, iar recordul l-a obtinut in El Classico, Real Madrid – Barcelona, atunci cand a aratat numai putin de 11 cartonase galbene si 2 rosii !!!

Ce putem paria ….

In sezonul trecut Slask ne-a aratat in dese randuri ca are o aparare permisiva de care orice atac puternic poate profita. 44 de goluri a primit Slask in sezonul trecut , multe dintre acestea pe teren propriu. Faptul ca Slask are o aparare slaba, au tinut sa ne-o arate si slovenii de la Celje, care chiar daca au incasat 3 goluri in Polonia, au reusit sa patrunda prin apararea polonezilor si sa inscrie un gol. Atacul insa, pare sa-si faca treaba un pic mai bine. 50 de goluri marcate in sezonul trecut de Extraklasa, dar si 4 marcate in poarta slovenilor, ne fac sa ne gandim ca Slask poate inscrie macar odata in poarta suedezilor, mai ales ca joaca si pe teren propriu si cu o victorie ar lua o optiune serioasa in vederea calificarii in turul 3 al Europa League, chiar daca apararea suedezilor cu doar 7 goluri primite in 15 etape de campionat, ar baga frica in orice atac. Mizam si pe eficienta atacului suedez care dupa cum am mai spus a marcat de 21 de ori in 15 etape, dar si pe ineficienta apararii poloneze si vom alege varianta ca ambele echipe sa marcheze, pentru ca ATENTIE !!!, cine pierde meciul acesta in mare masura poate fi out din Europa.

  • Ambele echipe sa marcheze @ Cota 1.85
  • Repriza cu mai multe goluri – A doua repriza @ Cota 2.04

Alte propuneri din Europa League ….

  • Slovan Bratislava – UC Dublin @ Total goluri marcate in meci – peste 2,5 goluri @ Cota 1.40
  • Vojvodina Novi Sad – Spartaks J. @ Interval total goluri : 1-3 goluri @ Cota 1.39
  • Shamrock Rovers – Odd Grenland @ Shamrock Rovers sau egal @ Cota 1.67
  • West Ham United – Birkirkara @ Total goluri marcate in meci – peste 3,5 goluri @ Cota 1.50

( Alyn Mirea ).



Care este in opinia ta solistul/pariul rundei a 2-a din Liga 1?


Un bilet pe goluri: 4 partide, toate 3+!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu