Europa League: Toate calculele etapei finale sunt aici!

europa leagueIn Europa League avem o serie de certitudini inaintea ultimei etape din faza grupelor.Toate cele 24 de meciuri se vor disputa joi, 11 decembrie.

*FC Salzburg, FC Dinamo Moscova, FC Internazionale Milano, Everton FC si ACF Fiorentina sunt castigatoare ale grupelor in care au fost repartizate.
*Tottenham Hotspur FC, Beşiktaş JK, Feyenoord, SSC Napoli, FC Dynamo Kyiv, Legia Varsovia si Trabzonspor AŞ s-au calificat, dar lupta in continuare pentru locul 1.
*Celtic FC si PSV Eindhoven sunt cele doua grupari care vor merge de pe locul secund, in primavara competitiei.

Calculele in grupa Stelei

Meciurile ce ne intereseaza pe noi in mod deosebit, sunt cele din Grupa J.
FC Steaua Bucureşti (7 puncte) v FC Dynamo Kyiv (12)
Rio Ave FC (1) v Aalborg BK (9)

Steaua a pierdut la Aaalborg, rezultat ce a trimis-o pe locul 3 al ierarhiei. Echipa lui Galca se mai califica doar daca sunt indeplinite 2 conditii. Rusescu si compania sunt obligati sa o invinga pe Dinamo Kiev la Bucuresi, dar asteapta vesti bune si din Portugalia. Aici, eliminata Rio Ave nu trebuie sa cedeze toate cele 3 puncte in meicul cu Aaalborg.

Grupa A
VfL Borussia Mönchengladbach (9 puncte) v FC Zürich (7)
Apollon Limassol FC (3) v Villarreal CF (8)

Gladbach mai poate fi eliminata doar daca pierde meciul cu Zurich, iar Villarreal castiga in Cipru. „Submarinul galben” se califica si in cazul unui esec, insa doar daca Zurich nu castiga in Germania. Villarreal are rezultate mai bune in „directele” cu elvetienii.

 

Grupa B
Club Brugge KV (9) v HJK Helsinki (6)
FC Copenhaga (4) v Torino FC (8)

Brugge este ca si calificata. O victorie ii garanteaza locul 1, chiar si remiza, daca Torino nu castiga la Copenhaga. HJK iese din competitie, daca nu se intoarce victorioasa din Belgia. Torino mai poate castiga grupa, dar la egalitate de puncte cu Brugge, este dezavantajata de golaveraj. Ambele meciuri directe Brugge-Torino s-au terminat 0-0.

 

Grupa C
Beşiktaş JK (9)
v Tottenham Hotspur (11)
FK Partizan (1) v Asteras Tripolis FC (5)

Besiktas castiga grupa daca o invinge pe Tottenham. Partizan si Asteras sunt out.

 

Grupa D
FC Salzburg (13)
v FC Astra Giurgiu (4)
GNK Dinamo Zagreb (3) v Celtic FC (8)

Meciuri fara miza. Salzburg a castigat grupa, Celtic va termina pe 2.

 

Panathinaikos FC (1) v Estoril Praia (4)
PSV Eindhoven (8) v FC Dinamo Moskva (15)

Meciuri fara miza. Moscovitii au castigat grupa, PSV va termina pe 2.

 

Grupa F
FC Dnepr Dnipropetrovsk (4) v AS Saint-Etienne (5)
Qarabağ FK (5)
v FC Internazionale Milano (11)

Inter a castigat grupa. Qarabag se califica la victorie. O remiza ii ajunge daca Dnepr si St.Etienne termina de asemenea la egalitate. Azerii stau mai bine in meciurile directe cu trupa franceza. Pentru a prinde pozitia secunda, St.Etienne trebuie sa castoge in ultima etapa mai multe puncte decat Qarabag. Dnepr are nevoie de un succes, coroborat cu un esec al echipei din Azerbaijan.

 

Grupa G
R. Standard de Liege (4) v Feyenoord (9)
Sevilla FC (8) v HNK Rijeka (7)

Feyenoord se calfica de pe locul 1, daca invinge sau daca termina la egalitate meciul cu Liege, iar Sevilla rateaza victoria. Sevilla merge in primavara intrecerii daca nu pierde. Rijeka are nevoie de o victorie, dar si de un esec al olandezilor.

 

Grupa H
LOSC Lille (4) v VfL Wolfsburg (7)
Everton FC (11) v FC Krasnodar (3)

Evereton a castigat grupa. Wolsburg nu are voie sa piarda la Lille. La egalitate de puncte, francezii urca pe locul secund, gratie rezultatelor mai bune din „directele” cu Wolsburg.

 

Grupa I
BSC Young Boys (9) v AC Sparta Praha (10)
SSC Napoli (10) v ŠK Slovan Bratislava (0)

Batalie in 2, pentru ca Napoli este deja calificata. Trupa lui Benitez are rezultate directe mai bune si cu Sparta si cu YBB. Napoli castiga grupa, daca se impune cu Slovan sau amebele meciuri ale etapei finale se termina nedecis. Sparta se califica daca nu pierde si castiga grupa daca bate in Elvetia,  Napoli nu acumuleaza 3 puncte. Berna se califica doar la victorie si o depaseste pe Napoli, in cazul in care italienii nu se impun.

Cote

Europa League

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu