Europeanul de handbal feminin: Ponturi pentru meciurile zilei

Sweden's leftback Johanna Ahlm shoots duEuropeanul de handbal feminin se apropie cu pasi repezi de meciurile pentru medalii. Luptele se dau in continuare in grupele pricipale, pentru pozitiile la varf, cele care vor deschide drumul catre careul de asi al intrecerii. Din nefericire, in ciuda succesului de aseara cu Spania, Romania a ratat orice sansa la medalii.

Europeanul de handbal feminin
16:45 Olanda – Muntenegru

3.00 9.00 1.60

Elevele pregatite de Henk Groener au inceput foarte bine turneu final. Inca din primul meci au aratat ca vor sa obtina un loc cat mai bun. Au castigat in fata Germaniei, dupa care a urmat pretioasa remiza cu Suediei. Astfel batavele au ajuns in grupa principala, unde surprinzator ocupa chiar primul loc. Estavana Polman si Laura van der Heijden sunt cele mai importante handbaliste ale Olandei, ambele evoluand in Danemarca la Team Esbjerg. Soarta calificarii in semifinala se poate decide chiar astazi!

Muntenegru trebuie sa-si apare medalia de aur cucerit acum 2 ani. Cu Dragan Adzic pe banca, acest obiectiv nu este deloc imposibil. Jocul echipei s-a imbunatatit constant, chiar daca Katarina Bulatovic nu este intr-o forma de invidiat. In poarta Sonja Barjaktovaric face minuni, iar Milena Knezevic candideaza cu sanse reale la cea mai buna jucatoare a turneului. In acest moment Muntenegru este cu o clasa peste Olanda si cred ca va castiga acest duel.
Pronostic: Victorie Muntenegru

Europeanul de handbal feminin
19:00 Suedia – Slovacia

1.05 19.00 16.00

Suedia se afla la doar un pas de semifinala, dupa ce partida precedenta a facut un joc exceptional impotrva Frantei.  A revenit si s-a impus, desi a fost condusa pe tabela la 6 goluri diferenta. Ida Oden si Isabelle Gullden reusesc sa traga echipa dupa ele. Thomas Sivertsson n-are altceva de facut, decat sa castige cele doua puncte puse in joc si sa odihneasca cateva jucatoare de baza pentru meciul urmator.

Inainte de acest Campionat European, Slovacia era cotata ca fiind cea mai slaba echipa. A facut parte din grupa D, alaturi de Muntenegru, Franta si Serbia. Nimeni nu dadea nicio sansa la calificare, dar surpriza s-a produs exact in ultimul meci din grupa. Impotriva Serbiei, slovacele s-au mobilizat exemplar si au aratat tutuor forta grupului. Lydia Jakubisova, jucatoarea Thuringer HC, a demosntrat ca este capabila sa conduca o astfel de echipa.
Pronostic: Peste 54.5 goluri @ 1.6

Europeanul de handbal feminin
21:15 Germania – Franta

5.50 12.00 1.25

Fara superstarul Susann Muller, Germania n-a fost in stare sa se ridice nici macar un moment la nivelul turneului. Desi in poarte sa afla Clara Woltering, acesta n-a reusit meciuri foarte bune. Heine Jensen a incercat mai multe solutii si fiecare jucatoare a evoluat in partidele turneului. Nadja Nadgornaja a mai incercat sa salveze cate ceva, dar din pacate nu este inconjurata de jucatoare care pot face diferenta intr-un meci important.

Franta putea rezolva soarta calificarii inca din meciul trecut, dar din pacate n-a reusit sa faca fata Suediei, chiar daca la un moment dat a avut un avantaj de 6 goluri! Allison Pineau a intrat mai greu in febra turneului, dar acum se descurca foarte bine in defensiva. Alexandra Lacrabere este responsabila cu aruncarile de la 7 metri si deja a ajuns la 27 de reusite. In poarte nu sunt probleme: portaritele  au procentaje de peste 34%. Franta are nevoie de victorie si sunt sigur ca Alain Portes a identificat modalitatile prin care sa-si atinga tinta.
Pronostic: Franta -2.5 @ 1.63

(Csaba Zsolt)

 

Biletul zilei: Sugestii si tentatii

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu