Europa League: Cartonase galbene, pentru bilete „verzi”! :)

cartonase www.footballtainment.comCartonasele, la putere! In afara variantelor clasice de pariere, multi dintre noi vom alege astazi sa mizam, la meciurile de Europa League, pe bet-urile  speciale.
Ca sunt cornere, ca vorbim de schimbari sau de lovitura de start, ca luam in calcul cartonasele, toate ne pot aduce pe plus, cu putin noroc si bineinteles, inspiratie.

Sursa foto: www.footballtainment.com

Cartonase galbene, pentru bilete verzi

La variantele pe cartonase s-a oprit astazi Dragos Oprescu, colaboratorul nostru extrem de atras de acest gen de pariuri. Din cele cele 8 partide, a ales 4 la care sa mizeze pe cel putin 5 cartonase galbene acordate. Duelurile in cauza sunt:

Dinamo Kiev – Everto, peste 4.5 cartonase galbene
Ajax – Dnepr, peste 4.5 CG
Sevilla – Villarreal, peste 4.5 CG
Torino – Zenit, peste 4.5 CG

Cota totala a acesui combo pe cartonase, urca pana la o valoare de 8.33. Dragos a mizat 100 de lei, cu un castig net potential de 766 de lei, cu tot cu bonusul de 4 % oferit de casa de pariuri. Succes!

dragos222

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Comments 2

  1. Tedi Marin

    Si Roma -Fiorentina 1,5 gazde /oaspeti cota frumusica de 1.60(Publicbet) + Combinatie cornere 9.5 in meci + Torino 2-3 cartonase g gazde + Ajax-Dnipro peste 3 cartonase galbene oaspeti sau peste 10.5 cornere in meci !

Lasa un comentariu