Everton continua sa cumpere de la Barcelona! Transfer de senzatie pentru unul dintre starurile nationalei Columbiei la Cupa Mondiala

Dupa transferul lui Lucas Digne de la FC Barcelona, se pare ca Everton FC s-a inteles cu echipa catalana pentru serviciile fundasului columbian Yerry Mina, urmand a plati nu mai putin de 32 de milioane de euro.


Intariri de cinci stele

Dupa un sezon trecut dezamagitor, in ciuda transferurilor fastuoase reusite in vara lui 2017, Everton are de gand sa-si betoneze compartimentul defensiv; si nu o va face oricum, ci cumparand definitiv fundasi de la unul dintre cele mai importante cluburi din lume, FC Barcelona. „Caramelele” au anuntat oficial in urma cu cateva zile transferul fundasului stanga Lucas Digne in schimbul sumei de 20 de milioane de euro, iar presa de specialitate din Spania anunta faptul ca e o chestiune de ore pana cand Yerry Mina va semna oficial cu gruparea din Liverpool. Surse afirma faptul ca si Jose Mourinho ar fi fost interesat de serviciile lui Yerry Mina, insa incercarile sale de a-l aduce la Manchester United nu au fost suficient de puternice pentru ca Mina sa reprezinte principala tinta pentru “diavoli”.


Neimpresionandu-i pe catalani in sezonul precedent, Mina a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai nationalei Columbiei la Cupa Mondiala din Rusia, reusind sa marcheze nu mai putin de trei goluri in tot atatea meciuri.
1.75 este cota oferita de Unibet pentru ca FC Barcelona sa castige titlul in La Liga in sezonul 2018/2019. De partea cealalta, Everton primeste o cota de 5.00 doar pentru a termina in TOP 6 in Premier League in sezonul ce sta sa inceapa.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu