Everton e favorita in Cupa Ligii! Cota 1.71 este recomandata in duelul cu Rotherham, disputat pe „Goodison Park”

Miercuri, de la ora 21:45, Everton primeste vizita divizionarei secunde Rotherham, in Cupa Ligii Angliei, unde intra deja in scena echipele din prima liga. Everton vine dupa un 2-2 norocos in campionat, cu Bournemouth, in timp ce Rotherham a castigat acasa cu Milwall si are moralul solid in acest start de sezon. Noi va recomandam pariurile pe cote 1.71 si 1.90.

Cotele partidei (Netbet)
Everton – Rotherham
1.20 6.00 17.00

Oricare ar fi sportul care va pasionează mai mult, atunci cand este vorba de pariuri – fotbal, tenis, rugby, golf – există beneficii pentru fiecare client la NetBet. La Netbet poti obtine foarte usor un bonus de 500 de RON la prima depunere, pentru pariuri sportive.

Fara Gomes, McCarthy, Mina si Schneiderlin, accidentati, managerul Mario Silva va face probabil cateva schimbari in primul „11”, dupa meciul solicitat de la Bournemouth. Chiar daca a condus in sud, Everton a trebuit sa se multumeasca doar cu un punct, fiindca starul brazilian Richarlison a fost eliminat si si-a lasat echipa in inferioritate numerica. Dar Everton are un lot de calitate si cu siguranta jucatorii care vor intra miercuri vor dori sa se afirme.

Vor intra Sandro, Walcott si Calvert-Lewin

Everton a cheltuit aproape 100 de milioane de euro pe transferurile din aceasta vara si ambitiile sunt mari pe „Goodison Park”, inclusiv in cupe. Cupa Ligii poate fi un obiectiv interesant pentru o echipa aflata in formare, care are un lot de calitate. Rotherham e o echipa de rang secund in Championship si nu are densitatea necesara pentru a duce un astfel de duel dupa ce a jucat duminica in campionat, la nivel intens. Probabil ca oaspetii vor veni la Liverpool sa faca un joc defensiv si asta inseamna ca Everton va domina lejer.

Trupa alb-rosie nu are o defensiva impresionanta, desi a scapat fara gol primit cu Milwall: primise gol in fiecare din precedentele 3 partide. Daca va folosi macar jumatate din titulari, Everton ar trebui sa puna destula presiune pentru a marca golurile salvatoare. Ne asteptam la o victorie in timpul regulamentar, pentru o formatie a „caramelelor” cu mult apetit ofensiv! Cine doreste sa nu riste foarte mult poate paria doar pe victorie, la cota 1.20.

Specializata pe pariurile asiatice, agentia Netbet ofera si premii saptamanale clientilor activi, inclusiv un jackpot de 1000 de RON la pariurile pe Liga 1. In plus, Netbet va prezinta cele mai pariate evenimente ale zilei, pentru a va ajuta sa construiti rapid biletele. Pe Netbet TV puteti urmari meciurile favorite dintr-o gama variata de sporturi – un serviciu de mare calitate, indispensabil pariorilor profesionisti. Aveti nevoie de cateva minute pentru a intra in lumea pariurilor Netbet!

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu