EXCLUSIV: Avem cel mai bun 11 al etapei a VII-a din Liga 1 după datele InStat » Programul și cotele rundei următoare sunt aici»»

Redacția Pariuri 1X2.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE echipa etapei a VII-a a Ligii 1 după datele furnizate de „InStat Football”.

Echipa etapei alcătuită după cel mai bun index conform datelor furnizate de InStat, este dominată de jucătorii de la FCSB și CFR Cluj, formații care au câte trei jucători în primul 11 al etapei, Universitatea Craiova și Viitorul Constanța cu câte doi jucători, și FC Hermannstadt cu un jucător.

Echipa etapei Ligii 1 conform datelor furnizate de InStat
Vlad- Susic, Ciubotariu, Vinicius, Bancu- Addae, Bic- Man, Tănase, Mățan- Luckassen
         

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Printre datele statistice oferite de „Instat Football” după fiecare meci, se regăsesc cele referitoar la „pase pregătitoare”, „pase ofensive”, „pase defensive”, „atacuri poziţionale”, „recuperări în jumătatea adversă”, „dueluri”, „mingi pierdute” etc.

Informaţiile statistice oferite de InStat sunt folosite de o bună perioadă şi de mari cluburi europene, în acelaşi timp antrenori de top din fotbalul mondial făcându-şi planul de antrenamente în mare parte pe baza unor astfel de date.

În urma rezultatelor consmenate după primele șapte runde, lider în Liga 1 este Universitatea Craiova cu maxim de puncte, urmată de FCSB și CFR Cluj, ambele aflate la șase lungimi de olteni, „roș-albaștrii” fiind pe locul 2 datorită golaverajului superior.

În weekend va avea loc cea de-a VIII-a rundă a sezonului 2020-2021 în Liga 1:

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu