EXCLUSIV »» Avem primul 11 al „tricolorilor” »» Echipă revoluționară trimisă de „Guriță” în teren în România- Malta!

Reprezentativa României va primi astăzi de la ora 19.00 pe „Ilie Oană” din Ploiești vizita selecționatei Malta într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Grupei F preliminare a EURO 2020.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


După ce în urmă cu câteva zile a pierdut mai clar decât o arată scorul, 2-1, cu Spania pe „Național Arena”, înfrângere datorată în primul rând manierii de joc ultradefensive gândite de fricosul „Guriță”, astăzi pe „Ilie Oană”, contra unui adversar net inferior la toate capitolele, pe care „tricolorii” l-au învins în tur cu 4-0 prin dubla lui George Pușcaș, și golurile lui ALexandru Chipciu și Dennis Man, selecționerul va fi „zmeu”.

Pus la zid atât de mass-media cât și de specialiștii din fotbalul românesc, „Guriță” va trimite în teren o formulă ofensivă. Selecționerul va renunța la sistemul 1-5-3-2 pe care l-a utilizat cu Spania și va merge pe  1-4-3-1-2. Selecționerul urma să se decidă în această dimineață asupra a doă semen de întrebare: Tătărușanu sau Radu între buturi și Rus sau Nedelcearu în central liniei defenise, unul din cei doi urmând a face cumplu cu căpitanul Chiricheș.

E de așteptat totuși ca cei preferați să fie Radu, având în vedere valoarea adversarului, unul care nu va pune prea multe probleme și Adrian Rus, pentru ca acesta să bifeze primul meci la națională și să se stingă astfel conflictul cu Federația de la Budapesta care de asemeena îl dorește în echipa Ungariei, Adrian Rus având dublă cetățenie, româno-maghiară.

În flancurile apărării vor fi Chipciu și Ștefan în timp ce linia median va fi alcătuită din debutantul Bordeianu, Marin și Cicâldău. Ianis Hagi va fi jucătorul din spatele celor două vârfuri, Florn Andone și George Pușcaș.

Echipa României cu Malta:
Radu- Chipciu, Rus, Chiricheș, Ștefan- Bordeianu, Marin, Cicâldău- Hagi- Andone, Pușcaș.

Cu un succes cu Matla „tricilorii” ar atinge borna de 10 puncteîn clasament și ar spera la un rezultat de egalitate între Suedia și Norvegia pentru a nu pierde contactul cu cele două contracandidate la locul 2.  

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu