EXCLUSIV | „BOMBA SERII” in fotbalul european | Razvan Marin, transferat de Ajax pentru o suma-record: 12 MILIOANE DE EURO!

Stirea zilei in fotbalul european vine din presa olandeza, care anunta ca Ajax Amsterdam a reusit sa-l achizitioneze pe Razvan Marin de la Standard Liege in schimbul sumei de 12 milioane de euro.


Razvan Marin, inlocuitorul lui Frenkie de Jong!

Dupa ce FC Barcelona a oficializat in aceasta iarna transferul mijlocasului Frenkie de Jong de la Ajax in schimbul sumei de 80 de milioane de euro, se pare ca „lancierii” au gasit inlocuitorul perfect. Potrivit cotidianului De Telegraaf, Ajax Amsterdam a inaintat o oferta de 12 milioane de euro catre Standard Liege in schimbul serviciilor lui Razvan Marin, oferta pe care belgienii ar fi acceptat-o deja. In acest moment, se pare ca e vorba doar de o chestiune de timp pana cand Marin va ajunge sa imbrace tricoul sfert-finalistei actualului sezon de UEFA Champions League, Ajax, formatia care a cucerit o lume intreaga dupa ce a eliminat campioana en-titre, Real Madrid, in faza optimilor de finala.

Razvan Marin (22 ani) evolueaza pe postul de mijlocas central si a fost cumparat de catre Standard Liege de la Viitorul Constanta in urma cu doi ani pentru 2.4 milioane de euro. Vestea buna pentru formatia lui Gheorghe Hagi este ca Viitorul a pastrat, de asemenea, 20% din suma unui eventual transfer ulterior. Ceea ce inseamna ca, in conditiile actuale, Viitorul va mai primi inca 2.4 milioane de euro!

9 milioane de euro este cota de piata a lui Razvan Marin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

24.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Ajax Amsterdam sa castige trofeul UEFA Champions League in acest sezon.

Incearca ACUM platforma noastra LIVESCORE!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu