EXCLUSIV: CFR Cluj, totul pe atac cu Astana »» Deac, Omrani și Rondon, atacul campioanei în Gruia »» Pariuri 1X2 îți prezintă în EXCLUSIVITATE formula cu care va începe Dan Petrescu duelul cu Astana!

De la ora 21:00 CFR Cluj va forța calificarea în turul al doilea preliminar al Champions League în manșa retur a duelului cu FC Astana.
Cu toate că au cedat în tur la limită cu scorul de 1-0 print-run gol primit în minutul 68, campionii României sunt încrezători în șansele pe care le au de a întoarce rezultatul și de a se califica în următorul tur preliminar al Champions League.
Dan Petrescu, antrenorul princial al CFR Cluj s-a decis asupra celor 11 războinici pe care îi va arunca în luptă din primul minut cu kazahii.

Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live evenimentul pe LiveScore Pariuri1x2 special pe Liga Campionilor!

Pariuri 1X2 îți prezintă în EXCLUSIVITATE formația pe care „Bursucul” va miza de la ora 21:00 în Gruia cu Astana:
Arlauskis- Susic, Burcă, Vinicius, Camora- Bordeianu, Djokovic, Culio-  Deac, Omrani, Rondon.

La conferința de presă premergătoare duelului din această seară, „Buruscul”  a spus că în ciuda faptului că echipa sa este fără victorie în acest debut de sezon, după cele două înfrângeri cu 1-0 în Supercupa României cu Viitorul și în dueul din manșa tur a Champions League din deplasare cu Astana, dar și a remizei total neașteptate din acest debut al Ligii 1 de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-1, moralul echipei sale este unul foarte bun.
„Moralul băieţilor este bun, toţi vor să joace şi să întoarcă rezultatul, dar toţi ştiu că trebuie să facă cel mai bun meci din acest sezon şi poate cel mai bun meci din cariera lor”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu