EXCLUSIV » L-am „citit” pe Dan Petrescu » AVEM primul 11 al CFR Cluj cu Djurgarden!

În această seară de la ora 20:00 pe „Tele2 Arena” din Stockholm, CFR Cluj va lupta cu Djurgarden pentru un loc în play-off-ul Europa League. Miza confruntării este uriașă, învingătoarea acestui meci care se va disputa într-o singură manșă urmând a întâlni în play-off-ul competiției, ultima fază dinaintea grupelor, un adversar net inferior care va fi ales între KuPS și Sudava.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei României este decis să nu dea cu piciorul acestei șanse uriașe și va juca totul pe cartea atacului pentru a-și atinge obiectivul. Astfel, în urma antrenamentului oficial care a avut loc aseară în Suedia, „Bursucul” s-a decis asupra formației cu care va ataca în această seară calificarea în play-off-ul Europa League. Tehnicianul ardelenilor va miza pe un 1-4-3-3, în formula de start urmând a reveni Ciprian Deac, recuperat după o accidentare, acesta făcând parte dintr-un trident ofesniv care îi mai cuprinde pe Deleljuh și Rondon. La mijloc, „Bursucul” se va baza pe trio-ul Hoban- Djokovic, Păun, linia defensivă fiind alcătuită din Susic, Burcă, Vinicius și Camora, Bălgrădean fiind între buturi.

Primul 11 al CFR Cluj cu Djurgarden: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora- Hoban, Djokovic, Păun- Deac, Debeljuh, Rondon.  

CFR Cluj este favorită pentru accederea în play-off-ul Europa League în Suedia cu Djurgarden. Campioana României pleacă cu prima șansă la calificare având la pariuri cota 1.45 pentru a-și îndeplini acest obiectiv față de cota 2.75 cât au adversarii.

Pont: Djurgarden – CFR Cluj – Prima repriză 1-2 goluri – cota 1.64

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest linkImediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu