EXCLUSIV: Safin, Becker si Muster au vorbit despre noua „Cupa Mondiala a tenisului”! In 2020 incepe o noua competitie dedicata baietilor

Trei fosti lideri mondiali au sustinut o conferinta de presa la arena O2 din Londra, unde se disputa in aceste zile Turneul Campionilor. Site-ul www.pariuri1x2.ro va ofera cele mai proaspete ponturi de la intrecerea celor mai tari 8 jucatori ai lumii, dar vine si cu informatii de ultim moment de la fata locului. Joi, 14 noiembrie 2019, s-a petrecut un eveniment foarte important pentru circuitul ATP.

Thomas Muster, Boris Becker si Marat Safin au vorbit cu jurnalistii din intreaga lume, despre noul proiect ce va fi implementat din 2020: ATP Cup. Noua competitie va fi gazduita de Australia si va opune cele mai tari natiuni de pe mapamond, intr-un sistem organizat pe grupe, ce vrea sa concureze, ca si popularitate, cu legendara Cupa Davis! Fiecare dintre cei trei fosti jucatori va fi capitan pentru tara de care apartine: Austria (Muster), Rusia (Safin) si Germania (Becker). Sistemul competitional cuprinde 6 grupe, a cate 8 echipe nationale.

„Sa-i rupem cu bataia!”

Safin a fost efervescent in declaratii, asa cum era si pe terenul de joc: „Sunt onorat ca baietii m-au ales pe mine ca si capitan. Vom merge cu incredere la turneu si sper sa ii rupem cu bataia! (n.r. „kick ass”). E un concept interesant, care va prinde popularitate. Eu voi face tot posibilul pentru a-mi ajuta jucatorii sa se impuna”, a declarat fostul lider mondial, ales ca si capitan de catre Daniil Medvedev.

Thomas Muster a fost desemnat ca si capitan de catre Dominic Thiem, dar nu crede ca ATP Cup va depasi in popularitate Cupa Davis: „Vedem acest turneu ca pe o buna pregatire a sezonului. Avem cei mai buni jucatori pe teren, care-si reprezinta tara la nivel oficial. Ce poate fi mai frumos? Stim ca Australia e un loc bun pentru competitii, oamenii de acolo adora sporturile, indiferent care ar fi acestea”.

Participa Norvegia, Moldova si Georgia

In fine, Boris Becker s-a referit la aceasta competitie ca fiind o veritabila „Cupa Mondiala a tenisului”, din care vor lipsi insa jucatori de top: Stan Wawrinka si Roger Federer au anuntat ca nu vor participa, motiv pentru care Elvetia nu a fost invitata sa concureze In schimb, vor avea reprezentati Norvegia (Casper Ruud), Moldova (Radu Albot) si Georgia (Nikoloz Basilashvili)! „Este un moment important in tenisul masculin, care a trecut prin modificari importante in ultimii ani. Eu cred ca vom vedea meciuri spectaculoase, intr-un format dinamic si atractiv”, a declarat si Becker.

Incalzire pentru Australian Open!

Intrecerea din Australia este organizata in perioada 3 – 12 ianuarie 2020, in orasele Brisbane, Perth si Sydney. Drept urmare, turneele pregatitoare dinaintea Australian Open au fost desfiintate, iar castigatorul acestei competitii poate primi pana la 750 de puncte in ierarhia ATP. Se va juca pe suprafata hard, iar punctajul jucatorilor va depinde de clasarea adversarilor infranti pe parcursul competitiei. Mai multe detalii despre formatul competitiei puteti gasi AICI. Mai jos, tabloul echipelor participante la ATP Cup, cea mai noua competitie dedicata tenisului masculin.

TABLOUL COMPETITIEI ATP CUP 2020

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu