Exista speranta: adversara CFR-ului din Europa League a fost UMILITA in campionat! Ardelenii au 2.60 la calificare

CFR Cluj a surprins neplacut in prima mansa a play-off-ului UEL, cand a pierdut cu 0-2 pe terenul luixemburghezilor de la Dudelange. O serie de decizii nefericite luate de conducerea clubului alb-visiniu au dus la acest scor, echipa ajungand sleita de puteri la ora meciului. Dar sperantele de calificare raman intacte, iar CFR are cota 1.24 pentru o victorie acasa, la retur!

Intr-un meci din campionatul intern din Luxemburg, Dudelange a fost invinsa pe propriul teren de US Mondorf les Bains, scor 1-4, inainte de returul cu CFR Cluj. Adversara campioanei României in play-off-ul Europa League a înscris golul de onoare prin Sinani, in minutul 85. Golurile invingatorilor au fost marcate de Marques ’18, Barbosa ’28, ’46 si Benamra ’67. Luxemburghezii au aratat obositi si au fost deseori prinsi pe picior gresit.

Departe de a fi o forta europeana, Dudelange a inceput jocul in urmatoarea formula: Frising Joe-Bisevac Milan, Malget Kevin, Ibrahimovic Sanel, Pokar Mario-Kakoko Sambea Yannick, Jordanov Edisson Latchezar, Agovic Edis, Melisse Bran-Perez Nicolas Olivier, Yeye Jordan.

După trei runde din campionatul luxemburghez, Dudelange are doar o victorie, cu patru goluri marcate, sapte incasate. CFR Cluj a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de Dudelange (Luxemburg), in mansa intai a play-off-ului UEL. Returul va avea loc joia viitoare, la Cluj-Napoca. CFR are cota 2.60 la calificare si pariul pe cel putin trei goluri are cota 1.90. Ne asteptam ca romanii sa ia cu asalt poarta micutei formatii din Ducat, iar golurile nu ar trebui sa lipseasca!

Cei care vor sa parieze ca ambele echipe vor marca in retur au cota 2.85 la Unibet, iar pariorii care cred ca CFR Cluj va inscrie de trei ori joia viitoare pot miza pe cota 2.50! Dudelange resimte deja frecventa meciurilor oficiale, dupa ce a parcurs mai multe tururi preliminare si a evoluat si pe plan intern, acumuland oboseala. Pe de alta parte, CFR Cluj a reusit doar o remiza la Gaz Metan Medias, duminica, intr-un meci din Liga 1.

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu