S-au incheiat calificarile din Marele Premiu al Chinei! Britanicul Lewis Hamilton va pleca din pole-position, Vettel si Botas completand podiumul grilei de start! Intra sa vezi principalele cote ale cursei!

In aceasta dimineata s-au desfasurat calificarile din Marele Premiu desfasurat in China, britanicul Lewis Hamilton urmand sa plece din pole-position. Cursa va putea fi urmarita in Romania duminica incepand cu ora 09:00 pe Dolce Sport.


Rezultatul calificarilor din China

In ciuda faptului ca germanul Sebastian Vettel a avut cel mai bun tur atat dupa Q1, cat si dupa Q2, acesta a fost depasit in ultima parte a calificarilor de catre Lewis Hamilton, ce a reusit un tur de-a dreptului perfect, multumindu-se doar cu pozitia secunda. In urma celor doi pe grila de start vor incepe, in ordine: Bottas, Raikkonen, Ricciardo, Masa si Hulkenberg.

alte cote


Declaratiile de la finele sesiunilor de calificare

Lewis Hamilton: „A fost un weekend interesant si un weekend plin de provocari. Am compilat datele adunate din teste si am gasit cea mai solutie. Chiar daca cei de la Ferrari au fost foarte rapizi in antrenamente si in calificari, ma bucur ca am facut tot posibilul sa prind un tur perfect si sa imi imbunatatesc performanta cu fiecare sesiune. Turul decisiv nu a inceput tocmai bine precum cel din Q1, probabil din cauza caldurii in pneuri, insa totul a inceput sa se lege de la jumatatea sa si sunt foarte fericit ca s-a terminat totul cu bine.”

Sebastian Vettel: „Abia maine voi vedea cat de important a fost ca nu am reusit sa prind pole-ul. Mi-ar fi placut sa fiu primul, dar sunt fericit cu turul pe care l-am avut. Probabil am apasat prea devreme pe frane si asta a contat extrem de mult in ultimul viraj. Totusi, masina mea este extrem de puternica atat in calificari, cat si in cursa propriu-zisa si, de aceea, chiar daca pozitia din calificari conteaza foarte mult, conditiile vor fi diferite si cred ca voi putea obtine un rezultat important maine.”

Cote – Marele Premiu al Chinei

888Sport ne ofera o varietate extrem de mare de pronosticuri pe care le putem miza. Printre acestea, bookmakerul ne invita sa mizam pe un pariu extrem de simplu: „pilotul va termina cursa?”. Astfel, indiferent de rezultatul final al cursei,ne putem inmulti investitia doar daca un pilot va incheia sau nu Marele Premiu!

Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!

nuihvhigfe


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu