FA Cup: Partidele 16-imilor de finala

FA CupFA Cup, cea mai veche competitie din lume desfasurata in sistem eliminatoriul,  ne propune, de vineri pana luni, partidele contand pentru sferturile de finala ale editiei 2014-2015.

Avem multe intalniri dezechlibrate, insa dupa cum stim, surprizele nu pot fi nicioadata scoase din calcul. In acelasi timp, o serie de confruntari in care este greu de intuit castigatoare. Dupa cum stim, in caz de remiza, meciul se rejoaca.

Chelsea, Liverpool, Tottenham, Southampton si Manchester City, joaca acasa

Chelsea primeste vizita lui Bradford, echipa de esalon 3, in timp ce Manchester City va lupta pe Etihad cu Middlesbrough, echipa candidata la primovarea in Premier League.  Inaintea returului cu Chelsea din semifinalele Cupei Ligii, Liverpool lupta pentru accederea in optimile FA Cup, acasa, cu Bolton.

Partida dificila pentru Tottenham. Londonezii vor intalni, pe White Hrat Lane, o colega de esalon. Este vorba de Leicester. Cele doua s-au infruntat in turul stagiunii actuale de Premier League. Spurs a castigat cu 2-1 in deplasare.

Si Southampton va avea o sarcina destul de dificila, acasa, cu Crystal Palace. In ultimele 5 partide, Palace este neinvinsa. Totusi, ultimul esec contabilizat de londonezi, a fost cel cu Southampton, din turul campionatului. „Sfintii” au castigat in deplasare, cu scorul de 3-1!

Manchester United joaca la Cambridge, Arsenal la Brighton

Adversar mai mult decat lejer pentru „diavolii” pregatiti de Van Gaal, Cambridge fiind o trupa de mijlocul ierarhiei in Liga a 4-a. Adversara „tunarilor” vine din Championship, unde lupta pentru evitarea retrogradarii. Forma buna totusi pentru Brighton, de cand a intrat pe mana irlandezului Chris Hughton.

Swansea are o deplasare foarte grea la Blackburn. Pentru a-si atinge obiectivul,  „lebedele” vor fi nevoite sa arunce in lupta piesele grele. Nici Aston Villa nu-si permite prea multe schimbari in echipa de baza, in duelul de acasa cu Bournemouth, liderul ierarhiei din Championship.

FA Cup, 16-imi de finala: Cote (Sportingbet):

 

fa cup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biletul de cota 2, plus recomandari

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu