Fabulos »» Cota 31.00 la pariuri pentru ca Juventus să realizeze tripla pe plan intern în sezonul 2019-2020!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
1 0

Campioana Juventus Torino pare a nu avea rival în Serie A nici în sezonul 2019-2020 care va debuta în week-end-ul 24-25 august.
Bookmakerii anticipează că principalele contracandidate la titlu pentru Juventus vor fi Inter și Napoli, cele două având cota 5.00 respectiv 7.50 pentru a reuși să câștige Serie A.
Juventus are prima șansă la titlu având cota 1.45 pentru a reuși să temrine prima în serie A, dar bookmakerii ne lansază o provocare. Va reuși „Bătrâna Doamnă” să realizeze „tripla” pe plan intern, respecitv, titlul, cupa și supercupa în ediția 2019-2020?

31.00 este la Unibet cota pentru ca Juventus să realizeze „tripla”.

De asmenea, formația lui Maurizio Sarri, pe lângă faptul că e favorită să câștige cel de-al noulea titlu consecutiv în seria A, are cota 3.30 la Unibet pentru a câștiga două trofee pe plan intern în ediția 2019-2020!

Oficialii clubului torinez au anunțat că încă nu au înceiat campania de achiziții în această vară. Asta după ce au reușit să-i înregimenteze pe Ramsey, Buffon și Rabiot, transferul lui De Ligt  fiind doar o chestiune de câteva zile.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu