Facem calcule: Cum ar arata clasamentul grupei F cu un succes al Romaniei la Budapesta!

Programata vineri, 4 septembrie,  disputa dintre Ungaria si Romania este fara indoiala una de importanta maxima pentru configuratia la varf a clasamentului grupei F. 

Am intrat deja in partea a doua a campaniei, iar dupa acest duel putem chiar considera ca preliminariile pentru Euro 2016 au intrat deja pe turnanta. In aceste conditii, trecem la calcule!

Ungaria – Romania

Calculam, anticipam

Punem raul in fata si luam in calcul, pentru inceput, cel mai prost scenariu. Daca rateaza toate cele 3 puncte ale jocului, reprezentativa noastra poate pierde locul 1 al clasamentului! Mai mult, cum Irlanda de Nord are meci in Feroe, iar Ungaria, la victorie, ar avea rezultate mai bune in directele cu „tricolorii”., dupa a 7-a runda a calificarilor, Romania ar putea pica pe pozitia a 3-a, care duce doar la baraj.

Remiza ar fi valoroasa, in acest fel, Ungaria ramanand lRomaniaa 3 puncte distanta de nationala noastra. Mai mult, cu un punct cucerit la Budapesta, dar si cu o doza mare de noroc, ne-am putea apara chiar prima pozitie a grupei. Tot vineri seara, Irlanda de Nord joaca in Feroe,  duel in care nu putem scoate din calcule o surpriza. Britanicii sunt renumiti pentru derapakele contra echipelor mici, iar in Feroe nu se mai castiga deloc usor. Grecia o stie cel mai bine!

Am ajuns si la varianta victoriei. Ar fi practic „boostu” cu ajutorul caruia Sanmartean, Keseru si compania s-ar apropiala o unghie de Paris. Astfel, Romania si-ar betona clasarea pe unul din primele 2 locuri, lasand-o pe Ungaria la 6 puncte distanta, cu doar 3 partide ramase de disputat. In aceste conditii, avand si avantajul partidelor directe cu maghiarii si pornind de la premiza ca Ungaria va castiga pe linie ultimele 3 partide, Romania ar mai avea nevoie de un singur succes pe final de campanie. In etapele finale, „tricolorii” vor juca cu Grecia, chiar luni, la Bucuresti,  Finlanda, pe 8 octombrie si Feroe, pe 11 octombrie, partide programate in deplasare.

2.70 e cota Romaniei pentru o victorie pe terenul Ungariei! In ultimele 7 partide directe, toate disputate dupa anul 2000, Romania nu a pierdut niciodata. Mai mult, „tricolorii” au adunat 5 succese in aceasta serie. In tur a fost 1-1, cu un gol egalizator inscris de maghiari in minutul 82.

Cum se prezinta in acest moment clasamentul grupei F, in zona primelor 3 locuri: 

1. Romania: 14 puncte
2. Irlanda de Nord: 13p.
3. Ungaria:  11p.

Cum ar putea arata clasamentul la varf, cu o victorie a Romaniei la Budapesta (si cu un succes al Irlandei de Nord, in Feroe)

1. Romania: 17 puncte
2. Irlanda de Nord: 16 puncte
3. Ungaria 11 puncte

Grupa F: Partidele ultimelor 4 etape: 

Vineri, 4 septembrie > Feroe – Irlanda de Nord; Grecia – Finlanda; Ungaria – Romania
Luni, 7 septembrie > Romania – Grecia; Finlanda – Feroe; Irlanda de Nord – Ungaria
Joi, 8 octombrie > Ungaria – Feroe; Irlanda de Nord – Grecia; Romania – Finlnda
Duminica, 11 octombrie > Feroe – Romania; Finlanda – Irlanda de Nord; Grecia – Ungaria


 

Ungaria ne atacă cu Szalai si Dzsudzsak! Suprize in lotul Greciei!

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu