Facem calculele | Lupta infernala pentru evitarea retrogradarii in Serie A cu doua etape inainte de finalul campionatului

Finalul de sezon din Serie A aduce cu sine o batalie mai mult decat atractiva in ceea ce priveste numele celei de-a treia formatii care va activa la anul in Serie B. Daca Verona si Benevento sunt matematic retrogradate de ceva vreme, exista un mare semn de intrebare asupra celei de-a treia „ghinioniste”.


Cinci echipe se zbat sa scape de „zona rosie”!

Desi au mai ramas doar doua etape de jucat din acest sezon de Serie A, calculele din subsolul ierarhiei sunt extrem de complicate. Cagliari, Udinese, Crotone, Chievo si SPAL sunt despartite de doar puncte in clasament si, cel mai probabil, situatia va fi clarificata chiar in urma ultimei runde. Chiar si asa, pana atunci, putem intui parcursul acestor formatii, intrucat gradul de dificultate al partidelor pe care-l vor disputa in aceasta penultima etapa este unul diferit. Cea mai norocoasa pare a fi Udinese, care se va deplasa pe terenul retrogradatei Hellas Verona, o grupare care a inregistrat 8 infrangeri in ultimele 9 etape. Abordabila este si deplasarea celor de la Chievo, urmand a da piept cu Bologna pe „Renato Dall’Ara”, gazdele fiind deja salvate de la retrogradare si evoluand fara vreo miza anume.

SPAL, formatia cu cele mai mari sanse de a scapa din ecuatia retrogradarii, va avea parte de un meci dificil, dar nu imposibil in fata celor de la FC Torino, o echipa puternica, dar imprevizibila si care, la randu-i, nu detine vreun obiectiv in acest final de campionat. La prima vedere, „ghinionistele” etapei se arata a fi Crotone si Cagliari, urmand a le infrunta pe Lazio, respectiv Fiorentina, cea din urma chiar pe „Artemio Franchi”, acolo unde se castiga  extrem de greu.


D 16:00 Bologna – Chievo – Cote Unibet: 3.25  3.15  2.30

D 16:00 Crotone – Lazio – Cote Unibet: 4.25  3.55  1.85

D 16:00 Fiorentina – Cagliari – Cote Unibet: 1.50  4.10  6.25

D 16:00 Verona – Udinese – Cote Unibet: 5.60  4.10  1.57

D 16:00 Torino – SPAL – Cote Unibet: 2.30  3.35  3.05


Cotele Unibet pentru retrogradarea din Serie A la finalul sezonului:


Subsolul clasamentului din Serie A cu doua etape inainte de final:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu