Fara emotii » Dinamo s-a impus categoric in finala Cupei Ligii in fata unei echipe inexistente a Timisoarei, scor 2-0

Dinamo Bucuresti a cucerit trofeul Cupei Ligii Romaniei, editia 2016/2017, dupa ce a invins-o in ultimul act pe ACS Poli Timisoara, scor 2-0. Astfel, “alb-rosii” au capat unei pauze de cinci ani fara trofee.


Dominare totala

Cinci minute. Atat a durat echilibrul dintre cele doua formatii, cel putin pe tabela de marcaj. Totusi, cu o echipa experimentala, banatenii puteau da lovitura in minutul 2, atunci cand lovitura de cap a lui Alin Seroni a fost respinsa in corner de catre portarul dinamovistilor, Jaime Penedo. Ocazia timisorenilor a fost facuta uitata trei minute mai tarziu, atunci cand golgheterul lui Dinamo, Adam Nemec, a deschis scorul pe “Arena Nationala”. Atacurile “alb-rosilor” au inceput sa se inmulteasca la poarta lui Curileac, iar douazeci de minute mai tarziu, acelasi Nemec a dublat avantajul dinamovistilor, punand, practic, capat oricarui dubiu in privinta castigatoarei. Scorul la pauza putea fi mult mai mare, insa golurile lui Rivaldinho (’34), respectiv Mahlangu (’39) au fost anulate eronat din motiv de ofsaid.

Rrepriza secunda nu a mai adus nimic nou, nici pe tabela si nici pe gazon, acolo unde “cainii” s-au multumit sa-si conserve avantajul in fata unei formatii care nu a avut niciodata vreo sansa reala de a pune mana pe trofeu. Scor final 2-0, iar Cosmin Contra a adus primul trofeu in vitrina dinamovistilor dupa o pauza indelungata de cinci ani de zile.

Redactia noastra a intuit corect atat numarul de goluri, cat si castigatoarea meciului!

Sursa foto: FCDINAMO

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu