Fara emotii! Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto dupa ce a invins-o in doua seturi pe Caroline Garcia!

O noua prestatie solida pentru Simona Halep in turneul de la Toronto. Constanteanca s-a impus in doua seturi in fata favoritei publicului, Caroline Garcia, scor 6-4, 6-2, dupa un meci care a durat doar 71 de minute.

Simona si-a impus stilul inca din start si, desi cele doua combatante au mers cap la cap pana spre finalul primului set, break-ul facut la scorul de 4-4 s-a dovedit a fi decisiv pentru ca Halep sa-si adjudece un prim avantaj. Setul al doilea s-a dovedit a fi mult mai usor pentru romanca noastra, care a reusit doua break-uri rapide, suficiente sa duca setul intr-un linistitor 6-2.

In semifinale, Simona o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina, care s-a impus cu scorul de 2-1 (4-6, 6-4, 6-3) in fata Garbinei Muguruza.

Redactia noastra a dat din nou lovitura la meciul Simonei impotriva Carolinei Garcia. Ambele ponturi au fost castigatoare fara nicio emotie!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu