Farul – CFR Cluj și FCSB – UTA, meciurile zilei de duminică în Liga 1

FCSB – UTA

Etapa a 8-a din Liga 1 programează, duminică, 1 septembrie, două dueluri extrem de atractive în Liga 1. Farul Constanța primește vizita celor de la CFR Cluj, echipă cu orgoliul rănit după eliminarea din Conference League, în timp ce FCSB caută redresarea în campionat la câteva zile distanță după calificarea în faza principală a Europa League. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 1 septembrie, am ales meciurile Farul – CFR Cluj și FCSB – UTA din Liga 1, iar cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 80 de combinații pe un singur meci.

Farul – CFR Cluj (18:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.90)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Șansă dublă – 1X (cota 1.53)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.42)

Singurele victorii obținute de Farul în actualul campionat au venit pe teren propriu, 2-0 cu Politehnica Iași, respectiv 3-2 cu Hermannstadt. De această dată, formația dobrogeană va căuta să profite de moralul scăzut al celor de la CFR Cluj, echipă care a ajuns la Constanța direct din Cipru, unde a pierdut fără drept de apel returul cu Pafos, ratând accederea în faza principală din Conference League. O lovitură grea pentru echipa din Gruia, mai ales după ce câștigase meciul tur și avea prima șansă la calificare. CFR Cluj a legat două victorii consecutive în campionat, impunându-se în ultimele două partide cu 3-0, contra celor de la Unirea Slobozia, respectiv FC Botoșani, de fiecare dată pe teren propriu. În singura deplasare din acest sezon, CFR Cluj a remizat 2-2 cu Rapid. Ultimele două meciuri directe dintre Farul și CFR Cluj s-au încheiat cu 5-1, de fiecare dată victoria revenind echipei gazdă. De reținut că ambele echipe au marcat în ultimele cinci dueluri directe în campionat și că un singur duel din precedentele cinci a avut sub 2.5 goluri marcate.

FCSB – UTA (21:30)
Rezultat final – FCSB (cota 1.55)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
UTA cornere – Peste 3.5 (cota 1.90)

Înaintea etapei a 8-a campioana FCSB se afla pe locul 15 în clasament, penultimul, după ce a câștigat un meci și a pierdut alte trei din cele șase disputate până acum. FCSB tocmai s-a calificat în faza principală din Europa League și acum întreaga atenție a roș-albaștrilor se concentrează pe campionat, unde duelul cu UTA este privit ca o primă finală în cursa de revenire spre vârful ierarhiei. UTA vine la București cu o singură victorie obținută în șapte etape, 1-0 în deplasare cu Unirea Slobozia. Arădenii sunt fără victorie în ultimele trei etape, în timp ce FCSB a pierdut ultimele două jocuri din campionat fără să marcheze vreun gol. Cinci din cele șapte meciuri disputate de UTA în sezonul actual au fost de sub 2.5 goluri. La ultimul duel direct FCSB a spulberat-o pe UTA, cu 4-0, pe teren propriu, după ce arădenii se impuseseră acasă, cu 2-1. Ultimele șase meciuri directe au fost partide cu peste 2.5 goluri marcate.

Cota peste 25

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Farul – CFR Cluj și FCSB – UTA din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 25.51, iar cu o miză de doar 25 de lei câștigul poate fi de 637,88 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu