FC. Barcelona poate juca in Ligue 1: Vezi cand si de ce se va intampla asta!

FC. Barcelona poate juca in Ligue 1: Vezi cand si de ce se va intampla asta!

Dupa cum bine stim, intotdeauna la FC. Barcelona se striga „Catalunia nu e Spania”. Au mai fost incercari de a se rupe aceasta provincie de Spania si sa treaca la statul de stat independent pe modelul Vatican-ului, nereusite insa de fiecare data. dar un zvon care circula in aceste zile in Europa spune ca la urmatorul referundum organizat in Spania pe aceasta tema, provincia catalana se va rupe complet de tara mama, urmand a se consolida intr-un stat independent.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


In acest caz ar avea de suferit si fotbalul. FC. Barcelona si Espanyol ar fi excluse din Primera Division, urmand sa-si faca singure un campionat al lor alaturi de celelalte echipe mai mici din provincia catalana. Insa totusi, aceste doua mari forte ar putea primi un ajutor nesperat de la oficialitatile statului francez, care prin vocea premierului Manuel Valls, au declarat ca FC. Barcelona ar avea loc oricand in Ligue 1.

Intr-un interviu acordat celor de la  Journal du Dimanche, Valls a vorbit despre pasiunea sa pentru echipa Blaugrana : „Când eram adolescent, in august 1975, cu cateva saptamani inainte de moartea lui Franco, imi amintesc de atmosfera incredibila de pe stadionul „Nou Camp”. Istoria clubului nu este legata numai de fotbal. Sunt pasionat de fotbal, clubul este ca si familia mea, francezii stiu si vorbesc despre situatia Cataluniei pe strada, iar cum AS Monaco joaca in Ligue 1 de ce n-ar face-o si FC. Barcelona si Espanyol”


Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach: Din nou spectacol?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu