FC Basel – Maccabi Tel Aviv: Pont si Analiza!

 

Miercuri, de la ora 21:45, FC Basel intalneste formatia israeliana, Maccabi Tel Aviv in turul Play-Off-ului Uefa Champions League. Au ajuns deja la al treilea duel direct, primele doua fiind castigate de catre elvetieni.

 

sursa foto: article.wn.com

FC BASEL

Elvetienii vin dupa opt victorii consecutive in toate competitiile, cea mai recenta fiind cea de la sfarsitul saptamanii trecute, cand au dispus in Cupa Elvetiei de Meyrin cu 4-0. Un singur gol primit pe St. Jakob Park in actuala stagiune, Basel a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut la pas de Lech Poznan din Polonia cu 4-1 la general.  Se pare ca plecarile lui Derlis Gonzalez la Dinamo Kiev  si cedarea lui Schar si Frei in Bundesliga nu a afectat echipa, absenta acestora fiind suplinita cu succes de catre noile achizitii: Bjarnason, Boetius Kuzmanovic sau fundasul care a evoluat la Odense in trecut Daniel Hoegh. Absente importante la gazde, Urs Fischer nu-i poate avea in teren pe Taulant Xhaka fiind suspendat si pe accidentatii Kuzmanovic, Ivanov , Simic si Kakitani.

Echipa probabila(4-2-3-1): Vaclik – Lang – Hoegh – Suchy – Safari – Elneny – Zuffi – Calla – Delgado – Bjarnason – Janko

MACCABI TEL AVIV

“Suntem pregatiti si stim ca Basel vor incerca sa ne domine, tocmai de aceea am lucrat la defensiva dupa meciul cu Plzen. Noi nu am venit aici in vacanta, cred in echipa mea, lucram din greu si suntem pregatiti sa intram in grupele UCL”, a spus Slavisa Jokanovic .

Maccabi vine dupa infrangerea la penalty-uri din Supercupa, unde Shmona a reusit sa se tina dupa ei si sa castige in zece oameni. Ca sa ajunga in aceasta faza a competitiei, israelitii au fost nevoiti sa joace doua tururi preliminare, in primul tur au dispus de micuta formatie malteza, Hibernians cu scorul general de 6-3, iar in turul anterior au reusit sa elimine surprinzator campioana Cehiei, Viktoria Plzen cu noroc, dupa ce au pierdut prima mansa 1-2, jucata chiar in Israel, au intors scorul in retur, reusind sa castige cu 2-0. O impresie la general nu ne putem face, inca nu a inceput campionatul in “tara sfanta”, iar jucatorii nu sunt tinuti in “priza” de jocurile cu miza din fiecare saptamana. Aparatorul Eli Dasa este singura absenta a celor de la Maccabi, Slavisa Jokanovic putand sa se bazeze pe restul jucatorilor.

Echipa probabila(4-2-3-1):Pablo – Spungin – Tibi – Ben Haim – Ben Harush – Alberman – Igiebor – Rikan – Itzhaki – Ben Haim – Zehavi

CONCLUZII SI PONT:

Diferenta mare de valoare din punct de vedere financiar, daca elvetienii valoreaza aproximativ 65 de milioane de euro, oaspetii nu fac nici macar jumatate, insa pot compensa prin agilitatea si randamentul precis al atacantilor. In precedentele doua intalniri de pe St. Jakob-Park s-au impus gazdele fara sa primeasca gol, istorie cred o sa se repete si in acest duel datorita faptului ca au inceput campionat de ceva timp si au cateva meciuri cu miza in picioare.

PONT: Basel castiga (1,50)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu