FC Botosani – FCSB, moldovenii cauta prima victorie in fata campioanei.

steaua_vs__fc_botosani_azi__duminica__24_mai_2015__live_la_tv__scor_live_online_32990100

Sambata, de la ora 21:00, pe stadionul “Municipal”, FC Botosani primeste vizita celor de la FCSB intr-o partida din etapa a IV-a. Vor putea pune probleme moldovenii unor adversari care sunt cu gandul mai mult la meciul cu Partizan? Meciul va putea fi urmarit pe: Digi Sport 1, Dolce Sport 1, Antena 1 si Look TV.

sursa foto: b365.ro

 

FC Botosani

“Putem să surprindem Steaua prin forţa grupului. Acesta este primul lucru, să fim o familie şi să dăm totul. Am văzut meciul lor de aseară cu Partizan şi 100% ei vor veni la Botoşani obosiţi.”, a spus atancatul gazdelor, Paul Batin

Eliminata saptamana trecuta din Europa League de Legia Varsovia, moldovenii nu s-au regasit nici in campionat, unde au fost invisi etapa trecuta de cei de la ACS Poli Timisoara cu 1-0, printr-un gol marcat dupa minutul 80. Inceput timid de sezon pentru elevii lui Leo Grozavu, doar doua puncte dupa trei partide, dar s-ar putea spune ca acestia au sacrificat campionatul pentru a face o figura frumoasa la debutul lor intr-o cupa europeana. Cu infermeria plina, Leo Grozavu se simte obligat sa-i inlocuiasca pe Plamada, Cordos si Hadnagy, acestia s-au accidentat dupa partida cu Timisoara, alaturandu-se unei liste mai lungi de indisponibili: Bordeianu, Danci, Fulop sau Ngadeu. Singura veste buna din tabara gazdelor este recuperarea lui Martinus, care nu a evoluat etapa trecuta, Batin si Croitoru. FC Botosani nu a invins niciodata FCSB de la revenirea in Liga I, toate cele patru partide disputate pana acum incheindu-se cu victoria bucurestenilor.

Echipa probabila(4-2-3-1):Iliev – Brata, Dimitrov, Miron, Acsinte – Raul Costin, Cucu – M. Croitoru, Vaşvari, Neziri – Batin. Antrenor: Leo Grozavu

 

FCSB

Meci nul facut la mijlocul acestei saptamani de bucuresteni in prima partida din turul III preliminar din UCL, impotriva celor de la Partizan. Mirel Radoi a anuntat ca in primul unsprezece nu se vor regasi Varela sau Stanciu, acesta lasandu-i sa se antreneze separat, la Bucuresti. Fiind inceput de campionat, “ros-albastrii” isi permit sa nu puna accent pe Liga I, prioritare sunt duelurile din cupele europene, asa se face, ca garnitura de start din partida cu FC Botosani ar putea fi alcatuita mai mult din rezerve, titularii fiind odihniti pentru returul de foc din Serbia. O victorie si doua egaluri este bilantul elevilor lui Radoi, etapa trecuta acestia au fost tinuti in sah de CFR Cluj, reusind sa egaleze dintr-un penalty contestat de ardeleni. De patru ani nu a mai pierdut FCSB cu Alexandru Tudor la centru, ultima infrangere dateaza din sezonul 2011-2012 cand Gaz Metan invingea cu 3-0 la Medias.

Echipa probabila(4-2-3-1):Niță – Rîpă, Carp, Toșca, Guilherme – Breeveld, I. Neagu – Grădinaru, Tahar, Enceanu – Tudorie

 

Moldovenii trebuie sa profite de fiecare partida de pe “Municipal” daca vor sa isi asigure un avantaj considerabil inaintea finalului de sezon, de aceea au nevoie de un meci bun impotriva unei echipe campioane cu multe rezerve pe foaia de joc.  Oaspetii vor sa confirme statutul de favorita si sa invinga pentru a cincea oara consecutiv formatia lui Leo Grozavu, insa trebuie sa fie si prudenta, ca nu cumva jucatorii sa se accidenteze inaintea returului cu Partizan.

Meciurile directe ne indica o modificare de cel putin doua ori a tabelei, insa faptul ca bucurestenii vor aborda meciul fara cativa titulari, iar moldovenii au infirmeria plina ne face sa ne gandim daca vor putea cele doua formatii sa marcheze si de data aceasta. Noi credem ca nu vor forta in prima repriza, axandu-se mai mult pe posesie, de aceea si pariul nostru este pauza sau final X (1,50), o varianta pentru speciale, stiind ca Alexandru Tudor este un arbitru exigent, peste 5,5 cartonase galbene in meci (cota 1,75)

 

(Saulea Iulian)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu