FC Hermnnstadt, FC Voluntari, Poli Iași și FC Botoșani, „careul de ași” care va lupta pentru evitarea retrogradării în Liga a II-a!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

FC Hermannstadt, formație care a reușit să evite retrogradarea în Liga secundă după ce a câștigat barajul pentru menținere/promovare cu „U” Cluj este și în acest sezon în vizorul bookmakerilor ca una dintre predententele la retrogradare.
După nou promovatele Academinca Clinceni și Chindia Târgoviște, sibienii, care au fost preluați în această vară de Costel Enache, fostul principal al FC Botoșani și Astra Giurgiu, sunt cotați cu a treia șansă la retrogradarea în cel de-al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

2.00 este cota la Betano ca FC Hermannstadt să retorgradeze la finele acestui sezon!

Plătesc moldovenii de la Botoșani tribut experimentelor verii?
Printre formațiile care vor lupta din greu pentru supraviețuire se numără, înn opinia bookmakerilor, FC Voluntari, Poli Iași și FC Botoșani. Cu toate că cei din urmă nu au avut până acum emoții cu retrogradarea, devenind o prezență obișnuită a Ligii 1 în ultimii ani, specialiștii nu privesc cu încredere experiemntele de la Botoșani din această vară, unde finanțatorul Valeriu Iftime a ales să meargă pe mâna debutantului în carriea de antrenor a lui Marius Croitoru, care sezonul trecut a îndeplinit funcția de director sportiv dar și pe un lot subțire, bazat în primul rând pe jucători promovați de la echipa a doua și pe străini care nu au spus nimic până acum în fotbalul european.

4.00 este cota la Betano ca FC Botoșani să retrogradeze la finele acestui sezon!

Retrogradează- Cote Betano
Academica Clinceni- cota 1.50
FC Chindia Târgoviște-cota 1.75
AFC Hermannstadt-cota 2.00
FC Voluntari-cota 2.50
Poli Iași-cota 2.50
FC Botosani- cota 4.00   

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  •  Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun „cod special” la depunere.
  •  Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu