FC Voluntari – FC Botosani: In cautarea primei victorii!

liga 1 2015 2016 ASA Concordia voluntari timisoara pandurii

Se da startul etapei cu numarul V din Liga I. FC Voluntari si FC Botosani se lupta pentru a obtine prima victorie a lor din campionat. Partida incepe de la ora 18:30 si are loc pe stadionul “Dinamo”.

 

FC VOLUNTARI

Dupa trei rezultate de egalitate in tot atatea partide, week-end ul trecut, CFR a fost calaul ilfovenilor, le-a administrat acestora prima infrangere a sezonului, 0-2 in “Gruia”. Inca sunt neinvinsi pe propriul teren cei de la FC Voluntari si spera ca statistica sa nu se schimbe nici dupa disputa de vineri.  Bogdan Vintila se poate baza pe tot lotul, l-ar putea titulariza si pe Daniel Pancu, atacantul de 37 de ani, care s-a alaturat echipei ilfovene in urma cu o saptamana. In cazul unui esec, este foarte probabil sa asistam si la prima schimbare de tehnician din acest sezon, managerul ilfovenilor fiind avertizat de conducere in urma cu cateva zile. Probleme in compartimentul ofensiv, doar doua goluri au marcat elevii lui Vintila, ambele fiind inscrise de jucatorii imprumutati de la campioana FCSB: fundasul stanga Paul Parvulescu si tanarul mijlocas, Robert Valceanu.

Echipa probabila(4-2-3-1): Balauru – Zaharia – Achim – Novakovic – Parvulescu – Maftei – Novac – Valceanu – Todoron – Kone – Balan

FC BOTOSANI

“Nu va fi uşor. Vor fi multe grade Celsius, spectacolul va avea de suferit. Ne dăm seama că nu am avut victorii, nu avem puncte acumulate. Sperăm ca o victorie să ne descătuşeze, să ne redea încrederea, să abordăm cu mai mult curaj meciurile viitoare.”, a declarat Leo Grozavu.

In continuare cu probleme de efectiv, FC Botosani ocupa locul 12 dupa patru etape fara victorie. Hadnagy este in continuare accidentat, Plamada, Cordos si Iliev sunt incerti. Moldovenii vin dupa infrangerea cu scandal in fata celor de la  FCSB, intr-o partida pe care au controlat-o in totalitate, insa au ratat foarte mult. Dupa partida, atat tehnicianul, cat si finantatorul celor de la FC Botosani, au rabufnit la adresa centralului, Alexandru Tudor. E greu pentru oaspeti sa se redreseze, acestia au suferit doua infrangeri in ultimele doua confruntari, au pierdut in deplasarea de pe malul Begai, cu Poli Timisoara, cat si pe “Municipal” cu FCSB.

Echipa probabila(4-2-3-1): Plesca – Dimitrov – Ngadeu – Cucu – Acsinte – Costin – Cabrera – Croitoru – Martinus – Roman – Batin

Meci greu pentru ambii tehnicieni, se cauta prima victorie atat in tabara ilfovenilor, cat si in cea a oaspetilor. Voluntariul inca nu s-a ridicat la nivelul de joc al Ligii I, iar punctele de pana acum au venit pe fondul unor executii extraordinare sau greseli ale adversarilor. FC Botosani a inceput greoi si datorita participarii in tururile preliminare ale Europa League, acestia neavand mult timp la dispozitie cu pregatirea, insa, au aratat in patida cu FCSB ca absentele nu conteaza asa mult si pot juca un fotbal spectaculos , iar cu putin atentie la finalizare, pot lua primele trei puncte .

Pont:  Botosani marcheaza (1,38) si x2 (1,44)

(Saulea Iulian & Sabin Pirvan)

 

CSMS Iasi – CFR Cluj, disputa de care pe care!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu