FCSB a fost eliminata de Sporting Lisabona din play-off-ului Ligii Campionilor » 1-5 la general, toate golurile, la Bucuresti!

In aceasta seara formatia lui Nicolae Dica, FCSB, a fost invinsa pe teren propriu de catre Sporting Lisabona si a ratat calificarea in Liga Campionilor.


Desfasurarea intalnirii FCSB – Sporting Lisabona

Duelul dintre cele doua formatii a fost unul extrem de echilibrat in primele 60 de minute. Dupa ce Doumbia a deschis scorul in minutul 13, iar Junior Morais a restabilit egalitatea in minutul 20 echipa gazda a insistat extrem de mult pe spatiile din defensiva lusitanilor.

In repriza secunda, FCSB a inceput extrem de curajos, avand o serie de ocazii extrem de importante. Notam, in primul rand, suturile trimise peste poarta lui Rui Patricio din 16 metri, ratate rand pe rand de Momcilovi, Teixeira si Filip.

In final, din nefericire, „ros-albastrii” au clacat in defensiva in urma unei gafe a lui Florin Nita, oaspetii reusind sa duca scorul la 2-1 in minutul 60 pentru ca, in doar 4 minute, „alb-verzii” sa se desprinda la 3-1 si sa incheie practic economia calificarii. Pana la ultimul fluier al partidei lusitanii au profitat de lipsa de concentrala a romanilor si au incheiat tabela la scorul de 5-1.

Cotele oferite pentru castigarea Ligii Campionilor


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu