Remiza pe Arena Nationala! Primul Derby de Romania se incheie nedecis

fcsb - dinamo bucuresti

Primul mare derby al sezonului s-a incheiat la egalitate! Dinamo a smuls un punct pe terenul rivalei dupa ce a fost nevoita sa revina de trei ori!


FCSB – Dinamo Bucuresti 3-3

FCSB a inceput mai bine confruntarea de pe Arena Nationala, iar Gnohere a adus prima reusita a partidei dupa doar zece minute, in urma unui corner. Dinamo a preluat initiativa in finalul primei parti si a reusit sa puncteze pe tabela in minutele de prelungiri, prin Axente.

Repriza secunda a inceput furtunos, cu un nou gol dupa doar zece minute de gol. De aceasta data Coman a marcat direct din corner, beneficiind de o greseala a lui Penedo. Nistor a readus egalitate dupa numai sase minute, cand a finalizat din interiorul careului, profitand de spatiile din defensiva echipei gazda.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

O iesire la offside gresita a apararii dinamoviste l-a lasat pe Coman intr-o pozitie excelenta, iar acesta nu a ratat, ducandu-si din nou echipa in avantaj. Dinamo nu a renuntat si in minutul 89 a stabilit scorul final, Popescu marcand cu capul in urma unei noi lovituri de colt.

Dupa doua runde ale Ligii 1, FCSB ramane in jumatatea inferioara a clasamentului, fara victorie. Dinamo este in continuare neinvinsa, cele patru puncte castigate pana acum aducand-o pe locul secund al clasamentului.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu