FCSB – Dinamo Bucuresti: Probele mari de efectiv pentru Reghecampf si Contra! Intra sa vezi echipele probabile, alaturi de principalele cote!

Duminica, incepand cu ora 20:30, se va disputa partida FCSB – Dinamo Bucuresti, din cadrul play-off-ului Ligii 1. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Dolce Sport, Digi Sport si Look TV.


Orice parior care se respecta trebuie sa fie constiente de cateva aspecte extrem de importante inainte de a decide ce va juca. Unul dintre aceste aspecte este reprezentat de echipele de start cu care vor incepe o partida doua echipe implicate intr-o disputa. De aceea, echipa Pariuri1x2 vine in ajutorul vostru si va pune la dispozitie formatiile probabile din FCSB – Dinamo Bucuresti.

Echipa probabila FCSB

Echipa condusa de catre Laurentiu Reghecampf are mari probleme de lot. In urma cartonasului rosu incasat Gabriel Tamas este suspendat, iar Mihai Balasa este indisponibil in urma diverselor probleme medicale acuzate de acesta in ultima perioada. Tinand cont de acest aspect este mai mult decat probabil ca tehnicianul FCSB-ului sa apeleze in „inima defensivei” la Mihai Pintilii, ce va face pereche cu Moke, in timp ce Enache si Momcilovici vor evolua pe flancuri.

FCSB (4-2-3-1): Nita – Enache, Pintilii, Moke, Momcilovic – Muniru, Popescu – Jakolis, Tanase, De Amorim – Alibec.

Echipe probabila Dinamo Bucuresti

De cealalta parte, in primul 11 al dinamovistilor ar putea intra inca din primul minut portarul Cerniauskas, ce a avut o evolutie extrem de buna in partida de cupa impotriva Craiovei – in „intarirea” acestei premise vine si diferenta de fus orar pe care trebuie sa o recupereze titularul Jaime Penedo, ce a fost plecat la nationala statului Panama. De asemenea, Bumba si Palici sunt accidentati si Contra ar putea apela atat la serviciile lui Mahlangu, cat si la cele ale lui Spataru inca din primul minut.

Dinamo (4-1-2-3): Cerniauskas – Romera, Popescu, Dielna, Filip – Nistor, Busuladzici, Mahlangu – Hanca, Nemec, Spataru.

Principalele cote FCSB – Dinamo Bucuresti

Hiden Smileys 1


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu