FCSB, mai buna ca Steaua! „Ros-albastrii” au invins Dinamo dupa doi ani de seceta

FCSB a invins Dinamo cu 2 la 1 dupa 10 meciuri consecutive fara succes. Alibec a deschis scorul pentru „ros-albastrii” cu o executie pretentioasa, iar Nemec a readus-o pe Dinamo in joc. Golul decisiv pentru FCSB a purtat semnatura lui Boldrin. Introdus in partea secunda, brazilianul a inscris la prima atingere de balon un gol de 3 puncte.

„Sunt foarte multumit. Am vazut o echipa dornica sa joace fotbal, care a avut initiativa din primul minut, am fost foarte agresivi, dar la limita regulamentului, ne-am creat ocazii de gol, dar am si ratat foarte mult. Sunt mulțumit de cele trei puncte, dar si de faptul că jucatorii care au intrat în teren pe parcurs, după foarte mult timp au adus ceva în plus”, a spus Reghecampf la Digisport.

Odata cu acest esec, Dinamo si-a compromis in mare masura sansele la titlu.

Cine a pariat la sugestia redactiei pariuri1x2.ro a avut de castigat. Cota de 5 pentru un gol marcat de gazde a fost bifata! De asemenea, v-am recomandat sa pariati ca ambele echipe marcheaza, dar si ca vor fi peste 1,5 goluri. Toate variantele au fost castigatoare.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu